Nilla

heter den nya donnan som bor med oss. Jag har inte köpt henne utan bara lånat. Hon ska bo här ett tag för hennes familj har inte riktigt lika mycket tid för henne som jag har. Ett stort plus är också att Baltazar får sällskap och en kompis att leka med.

Hon är känd som en bråkstake som skäller konstant haha.. spännande tänkte jag. Men här är hon hur cool som helst. Hon har skällt två gånger sedan hon kom igår. Vi har träffat på säkert 11 hundar och massor med människor. Hon skäller helt enkelt inte på människor alls med oss(B och jag). Hundar har hon skällt på två gånger alltså, men ena gången började B och hon hängde liksom bara på av farten tror jag. Men hon skäller typ voff voff och sen är det bra. Hemma kan hon skälla i flera minuter.

Jag älskar denna lilla hund, hon är verkligen ur mysig men ingen kan mäta upp sig till min B såklart:). Eftersom allt har gått HÖGT över förväntan så tog vi stadsrundan idag som träning. Hon klarade den galant! Så jag är super nöjd. Roligt med en lite utmanande hund, B är ju liksom världens mest okomplicerade hund. Stadsturen hade jag planerat att vi skulle klara på onsdag, men det gick som sagt snabbare. Undra vad vi nu ska öva på?! Förslag?

Kommentarer
Postat av: Marion

VILKA duktiga hundar!



Är hon van att åka bil? Kan apport? Agility? Eller tyckte du inte om sånt?

2010-09-20 @ 18:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0