Gomorron gomorron

Det är bara lördag idag, det känns som söndag. Säkert eftersom jag var ut igår. Men nu är jag rätt så pigg vilket känns skönt. Om en stund blir jag upphämtad och färden går mot Uppsala. Jag ska hjälpa Sofia att flytta från ett ställe till ett nytt. Hoppas det går så bra som vi har föreställt oss haha..

Jag har förberett mig med två avokado, typ 20 nötter och en flaska vatten. Får la köpa en sallad eller så till lunch/middag.

Jag blir nog borta ett tag så jag har "fixat" så det ploppar upp inlägg här under dagen. Kanske blir något MMS också om jag får tid och lust. Nu läre jag fixa med hunden så att jag är redo när de kommer.
Längtar efter en kvällspromenad i solen!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja, jag hade nokia förr och min ericsson har jag haft så länge jag kan minnas. Den är verkligen superbra, men den börjar ju ge upp och falla isär.. Men det står nog faktiskt mellan htc och iphone! Ska ner på stan idag och kolla tänkte jag ;)

2011-04-02 @ 09:45:39
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej, kan inte du skriva ett inlägg om motivation eller liknande? =) Jag går på lchf men blir alltid att jag avbryter den och far ut och dricker öl eller köper godis. Helt spontant..

2011-04-02 @ 10:00:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0