Jag hatar mina lår..

Ämnena går isär idag. Men ni kan inte ana hur jobbigt det är när kroppen förändras. Det är inte alltid till det bättre. Mina gamla lår var tjocka, fast och gropiga och inte alls fina på något vis. Jag har också ett stort ärr efter ett skrapsår jag fick när jag ramlade med en moped.

Men nu är jag verkligen inte överens med mina lår. De är som ett fluff. När jag står går det bra, men när jag sätter mig ner så pöser dom ut och blir som två stora degkluimpar som flyter ut as mycket. Det kan bero på att knäna blitt smalare också, så det ser mycket värre ut nu. Men det känns som att min rumpa och lår inte alls har hängt med i avsmalningen.

Jag har insett att det blir till att operera bort skiten sen. Men hur länge ska jag leva såhär? Ska jag gå ute i sommar utan kläder? Hur äckligt ser inte det ut?!

Jag är riktigt ledsen att jag har låtit min kropp blitt såhär utdragen, men jag hade inte räknat med att den inte skulle hänga med på viktnedgången. Jag får typ panik av synen på mina armar och lår speciellt. Magen och allt annat verkar hänga med bättre. Jag trivdes kanske bättre i min super tjocka kropp än i den som jag verkar bygga nu.
Ok nu har ni fått ett rakt igenom ärligt blogginlägg om ett jobbigt ämne.
Nu får ni fan dela med er hur ni känner.
Hur gör ni?
Har ni problem med hud och häng när ni går/gått ner i vikt?
Hur gjorde ni eller hur gör ni?

Kommentarer
Postat av: Malin

Hmms.. Jag är inte heller nöjd med mina lår, så jag brukar försöka ignorera dem! haha. Genom att använda leggings på sommaren och låta bli att titta på dem om jag har bikini (sällan)

Haha, jag är mycket för att ignorera och dölja jag (;

Kram

2011-04-04 @ 15:07:28
URL: http://lilldjupas.blogg.se/
Postat av: Emma

Mina lår har blivit lika. Fast jag har mycket hellre sladdriga smala lår än fasta tjocka, men de är ju jag de :D Kanske om du tränar och bygger upp mer lår/stjärtmuskler att det känns bättre?!

2011-04-04 @ 15:24:07
Postat av: JD | 65 kg ska bort!

mina lår är likadana, och vader, armar, mage.. allt är helt åt skogen!

det kommer bli operation sen för det. annars mår man ju ännu sämre.

2011-04-04 @ 17:53:12
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: emelie

försök att bygga muskler i låren så kanske det "fylls ut"? :)

2011-04-04 @ 18:21:43
Postat av: JJonsson

Google lite inspiration vet jag - Det är inte alls så omöjligt som det kanske verkar. Träna tungt och få igång ämnesomsättning rejält, det kommer hjälpa kroppen att "återhämta" sig och hänga med.

2011-04-05 @ 07:35:23
URL: http://jjonsson.shapemeup.se
Postat av: Catarina

Hej Hanna!



Jag har följt din blogg lite på avstånd ett tag och jag måste först bara tala om att du INSPIRERAR mig! Med det sagt kan jag bara meddela att dina lår är fina. Du kan inte jämföra sittande position med stående dito. Lår flyter alltid ut, mer eller mindre, när man sitter ner. (Om man inte är supertränad och bara består av muskler). Själv har jag smala lår från början men en fet överkropp! :-( Om jag skulle utgå från mina valkar i sittande ställning blev jag deprimerad...;-)



Skit i låren och vad du tror att andra ska säga. Var STOLT över att du faktiskt tagit bort en halv människa från din kroppsvikt!



Kram

2011-04-07 @ 07:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0