En vecka kvar till Julafton

& det är gröna gräsmattor och en isbana till gångväg. Hoppas hoppas det kommer snö denna vecka. På söndag sa någon att det skulle toksnöa. Jag älskar snöfall och ca 3 cm snö sen blire lite jobbigt med bil och hund och skor.

Inatt har jag sovit dåligt. Mitt högerben/lår värker. Typ som att jag har stäckt det eller nått. Det går bra att gå och röra mig men att vara still är en pina. Jag har vaknat säkert tio gånger av värken och jag äter ju inte Voltaren längre på grund av magen. Jag klarar inte smärta bra alls, då funkar jag inte riktigt. Det känns lite bättre nu efter morgonpromenaden så det är skönt. Provade att stretcha ut låret inatt och jag tror det blev bättre av det. Men då är jag så fruktansvärt rädd att knät ska hoppa ur led så jag vågar inte dra och trycka så hårt som jag skulle vilja.

Idag jobbar jag dygn igen. Vi ska åka och shoppa i Söderhamn, Gävle eller Huddik. Jag själv har inte så många julklappar kvar att fixa. Skönt men ändå lite tråkigt för jag älskar att köpa dom, fixa dom och slå in dom. Ännu mer att få ge bort dom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0