112 - På liv och död

Alltså det är inte undra på att jag har en sån syn på poliser. Kolla på detta program och ni förstår(programmet är nu borttaget). Programmet går på 4+ och är en massa avsnitt i rad på söndagar.

Den här Thomas (polis assistent) verkar ju helt jävla dum i huvudet. Han hittar på saker och antar att en kille har kört rattfull och då säger han "DU har kört bilen full". Men killen nekar med Thomas fortsätter trycka på och är rent otrevlig. Inte korrekt och tuff utan rent töntigt som en trotsig 15 åring.

Alltså herregud att polisen verkligen godkänner att detta sänds. Thomas verkar ha blitt polis för att få MAKT. Dom kör på fyllan punkt slut inte okej! säger han. Jag håller med! men jag skulle aldrig godkänna att en polis agerade på det där sättet emot mig. Jävligt provocerande och väldigt chockerande faktiskt..

I Bollnäs upplever jag att polisen är trevlig och inte tar dom dom kriminella som jag skulle önska heller. Kanske skulle vi behöva en riktigt elak polis som Thomas?! Kanske det blir någon ordning på stan då. Polisen Magnus verkade dock lugn och sansad och klok. Han var bestämd men inte maktridare.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med Hanna, blev jätte irriterade på den där polisen, vilket jv sätt! Honom vill jag INTE träffa.



Ha det, bit ihop, det är inte värt det, godiset alltså.

//Kina

2011-02-13 @ 21:48:13
Postat av: Linn

Varför skriva skit om folk i bloggar ? Håll det för dig själv ist ;)

2011-03-05 @ 10:18:57
Postat av: Gävlebo

polisassistent thomas gävle är i mitt tycke en narr, lakej, pajas, praktarsel och beter sig som en diktator i sin störda verklighetsuppfattning, detta är baserat på personlig kontakt med honom. han har mycket att lära sig av sina kollegor.

2011-03-06 @ 15:47:13
Postat av: Anonym

om du vet vad poliserna får göra kanske du tänker om lite, det är dom som åker hem till anhöriga när personer har blivit dödade i t.ex. trafikolyckor, det är dem som får berätta att någons barn har blivit ihjälkörd av en full förare! Det är ju helt självklar att han blir upprörd när han hör personens resonemang! Om du hörde vad kompisen som körde berättade kanske du fattar lite bättre!! Men du kanske tycker att poliserna bara åker runt i sina bilar och leker diktator?! Jävla pucko!! Du borde ha lite bättre respekt för poliserna, det är dom som försöker göra vårat samhälle lite bättre! Och jag tycker att Thomas gör ett jättebra jobb med den här mannen som vägrar fatta att alkohol och bilar inte går så bra ihop.

2011-04-09 @ 17:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0