Ambivalens all over..

Fan jag hatar att inte veta vad jag vill. Grejen är den att jag var på intervju för ett tag sedan på ett bra företag. Intervjun var faktiskt den bästa jag någonsin varit på. Alla "chefer" och personer jag träffade på var jättetrevliga och jobbet känns hanterbart! Det sjuka var att under den personliga intervjun som var den sista punkten på dagen så frågade min intervjuare frågor om LCHF och träning mm. Jätteroligt men aningens skumt! Han hade gått på den och hade lite funderingar och tankar som var kul att höra. Han ville kanske bara kolla hur jag var som person, vem vet. Jag bestämde mig för att jag verkligen skulle satsa på att få det här jobbet för det kändes så bra och rätt för stunden!

Nu kom dock jobbet som boende stödjare ut på "marknaden" och det är ju egentligen det jag VILL jobba med. Så jag har självklart sökt det jobbet.

Problemet är att om jag får jobbet på stället jag var på intervju på så måste jag svara Ja eller Nej till det före innan jag vet om jag kan få det andra jobbet. Jag kan ju inte börja på det ena och sen sluta efter någon vecka/månad. Det känns inte rättvist och om det är något jag är så är det ärlig och rättvis.

Min outfit på intervjudagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0