God kväll mina vänner!

Jag undrar jag hur jag kommer hinna med bloggen framöver.. Känns som att jag knappt kommer hinna andas. När jag väl kommer ha tid över så ska jag lägga den på min älskade lilla vovve. Jag håller på med en liten plan för den närmsta månaden. Jag hade ju inte riktigt planerat att jag skulle börja skolan utan sökte mest för att söka. Jag sökte jobb så varför inte en utbildning. Jag hoppas verkligen min dröm blir verklighet med hjälp av denna utbildning. Men det kommer att kräva massa slit från min sida och frågan är om jag är up to fight. Det visar sig nog ganska snart skulle jag tro.

Just nu känns allt lite väl mycket för mig eftersom jag hade en massa planer innan jag hoppade in på utbildningen idag. Så därför känns det som att jag redan hade "ett jobb" som kommer att ta upp grymt mycket tid. Men nu ska jag fokusera på att få ut det jag vill av denna utbildning och inte deppa innan det ens har börjat. Tur att träningsutmaningen endast är till på lördag. Sen blir det en lång paus kan jag säga..

En planering är dock alltid bra så därför sysselsätter jag mig med det ikväll. Snart ska jag äta tacos tillsammans med Halv åtta hos mig!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad är det du pluggar? :)

2011-01-25 @ 07:01:37
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Marion

Ja, vad är det du pluggar? :)



Tack för kommentaren, jag hoppas också, skulle vara så skönt...

2011-01-25 @ 07:07:17
URL: http://noiram89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0