Vilken dag!

Tjugo minuter i 7 började denna dag för mig. Jag vaknade av ett KRASCH inifrån toaletten. Katten hade druttat ner sin matskål rakt ner i kaklet. Jag plockade upp de största bitarna och ställde ut kattlådan och stängde dörren. Jag var dock super trött så jag la mig på sängen.

Men när jag väl än gång har gått upp så börjar Baltazar vandra omkring och Katten ville mysa och Emma och jag smsade så då kunde jag ändå inte sova. Klockan 7.13 gick jag upp på riktigt! Ut på promenad med Baltazar, helt underbart med 0 grader! Jag blev glad och knallade en bra runda.

Klockan 8 ringde jag mina samtal som jag hade bestämt. Sen åkte jag på gymmet i kofta! Första gången man fick solen på huden detta år! Skönt!

Nu ringde dom precis och sa att jag inte hade fått jobbet! Skumt jävligt skumt! Jag känner att dom gör ett misstag. Vissa av dom som var där på intervju kunde inte engelska(vilket dom krävde) och ja äsh jag vet inte. Jag känner mig nog lite besviken trots att jag inte ens ville ha jobbet från början. Men när jag var där och lyssnade och pratade och så så kändes det okej. Trist tycker jag att det var!
Jag hoppas dock innerligen att det var ödet som ville detta och att jag får jobbet som boendepersonal.

Nu ska jag åka och handla mat och sen hem och söka lite jobb kanske..

Kommentarer
Postat av: Katja

Tråkigt du! Men kämpa på :) Inne på sista vecka på praktiken nu så snart ska jag nog kunna planera en resa söderut.

2011-01-10 @ 11:55:16
Postat av: Marion

Tråkigt med jobbet, men jag håller tummarna för "boende-jobbet" istället!

2011-01-10 @ 12:22:46
URL: http://noiram89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0