Ny klänning?!

Skulle vara lite roligt med någon ny klänning. Svårt att välja bara. Kanske ska gå på stan en vända innan jag klickar hem något från internet. Men dessa har jag hittat som jag kan tänka mig. Nu vill jag ha era åsikter..

Fin i båda färgerna tycker jag. Passar sig lika bra till sommarkvällar som till höstens hemma fester. Den gråa lockar nog mig mest, men lite färg kan också vara roligt ibland.


Sommar partydress. Jag vill ha både den svarta och den rosa men det blir nog ingen av dom. Den är som ett linne bak på ryggen, som ett bredaxelbandat linne. Jag skulle ha föredragit att det var lite djupare på ryggen och inte så heltäckande.


Snyggt rockig tunn tröjklänning. Denna gillar jag starkt men det känns inte som att den är så mycket jag och jag vet inte om eller när ja skulle använda den. Till vardags?! med leggings..


Den här har jag gått och blitt kär i. Såå fin på och jätte fluffig i kjolen. Denna vill jag strosa runt i utomlands i höst. Den vita tycker jag är finast! Förstår inte riktigt varför jag gillar denna, det är tjocka axelband och inte i någon färg jag vanligtvis gillar..

Kommentarer
Postat av: anny

Den sista var ju kanonfin! Var har du hittat den?

2011-07-18 @ 17:01:39
URL: http://annyjernberg.se/blogg
Postat av: JJonsson

Den första Hanna! den persikofärgade <3

2011-07-19 @ 21:32:54
URL: http://jjonsson.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0