Fina kommentarer..

Jag älskar verkligen era kommentarer och då menar jag nästa alla. Jag gillar faktiskt kritisk granskande kommentarer också. Det är bra att få lite feedback när man blir så hemma tam med sin blogg. Dock märks det väl på era kommentarer om ni tycker det jag skriver är ok eller ej. 

Härom dagen fick jag denna kommentar och jag blev så lycklig! Jag ska verkligen testa detta och jag tror att det blir redan ikväll när vi ska ha filmkväll.

Lina om Skärpning på kontoret:
Jag har ett jätte gott tips på snacks ifall du vill ha :) Blanda ihop en guacamole med avakado, creme fraich, vitlök, salt, peppar och lite citronsaft. Sedan gör du ostchips till som du dippar! Ta riven ost som du läger i små högar på en form, och sedan in i ugnen tills de fått färg.

En annan kommentar som kom från en okänd avsändare var denna..

Anonym om Malins möhippa!:
Jag ligger här och googlar lchf, måste ju ner tio kg nu. Men jag är rädd för tröttheten, många säger att träningen blir lidande och det vill jag ju inte! Dålig andedräkt får familjen stå ut med. Orkar man träna på som innan? Gonatt nu ska jag sova!
Svar: Jag anser inte att jag blir tröttare av LCHF, jag har nog aldrig varit såhär pigg. Det beror ju på om man tränar extremt mycket då kanske det inte funkar. Men Björn Ferry klarar ju av att vinna massa medaljer på LCHF diet så jag tror inte det är något problem. Jag blev dock väldigt veck i början innan min pigghet kom. Mina ben var som spaghetti och jag trodde jag skulle svimma 7 gånger om dagen, men det är för att kroppen ställer om sig till att funka utan allt socker. Jag skriver det igen.. Jag har aldrig gått på en bättre diet än denna! Så enkel och kilona försvinner av bara farten!

Kommentarer
Postat av: lina

Hoppas du gillar röran! :)

2011-03-15 @ 11:09:46
URL: http://olinao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0