Nuts

I get nuts for the moment. Jag har tre olika uppgifter att göra i skolan just nu plus mitt egna projekt. Hjärnan går på högvarv och ögonen orkar knappt hålla sig öppna. Fingrarna har träningsvärk och är röda ute på topparna. Men ändå känner jag mig glad, jag var lite frågvis idag och kritisk men det får jag vara känner jag.

Jag borde svara på alla nya mail jag har fått också. Kommer ni ihåg att jag skrev om de 41 mailen jag var glad att jag fått, det har trillat in lika många till efter det. Imorgon bitti skickar jag dock iväg breven till dom intresserade och det kommer kännas skönt för då är mitt ansvar över, då ska jag bara vänta tills jag får tillbaka dom innan jag kan göra något mer med den uppgiften.

Tiden rullar iväg sjukt snabbt vilket inte alls är bra, jag vill hinna med så mycket. Igår fick jag dock mycket gjort här hemma så det känns faktiskt skönt att bara var hemma ikväll med. Imorgon ska jag sortera papper och sätta in i pärmar på skolan, just nu är allt i ett organiserat kaos.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0