Fy fan

Nu är det slut på allt kanske, ganska och nog. Så jävla peppad är jag att nå minus 37 kilo nu att det kryper i kroppen på mig. Vad är det för jävla idioti jag håller på med när jag unnar mig saker lite nu och då? Nej, nu är det en riktig uppskärpning som behövs. Jag har inte varit ärlig mot er på länge nu. Har inte dokumenterat och skrivit ut allt fusk jag sysslar med. Men jag lovar återigen att lägga ut allt fusk och klaga mer än gärna. För även om jag inte bryr mig såå mycket om det så är det ändå en tanke extra.  Hjälper ni mig? Peppning och skäll är vad jag behöver!!


Kommentarer
Postat av: linnea

tycker det ser ut som att du gått ner en hel del. men visst jag kan skälla på dig lite voff voff :P tror inte det är så farligt att man fuskar någon gång då och då. eller som en sa till mig. har du skött dig hela veckan så ska man få unna sig nått på helgen (dock inte hela). Men har du fuskat hela veckan då kan du ju inte unna dig nått. tycker det var en bra filosofi :) hoppas du fortsätter att kämpa mot dit mål

2011-05-24 @ 09:30:24
URL: http://firestars.blogg.se/?tmp=17210225
Postat av: emelie

försök skippa tänket med att du unnar dig.. isåfall ska du tänka att du ska unna dig att gå ner i vikt genom lchf, tänk att du blir snyggare och lättare för varje dag :)

2011-05-24 @ 19:29:59
URL: http://emeliemaria.wordpress.com
Postat av: Emma

Jag har själv lyckats gå ner 6 kg med lchf men har nu fuskat en hel del. Varför gör man det när det flyter på, grrrrrrrrr?!?!?

Tänkte höra med dig när du gått ner över 30 kg hur många klädstorlekar har du minskat?

Kram Emma

2011-05-24 @ 19:39:07
URL: http://embra.blogg.se/
Postat av: sanna

bra tänkt!!! skriv ut allt fusk,jag kommer garanterat att luft mina åsikter. Kör på nu bara!!! snygg på kortet!!!!=)

2011-05-27 @ 13:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0