Gokväll

Jag är absolut inte pigg eller trött nu. Jag borde sova så jag är pigg imorgon men ikke att ögonen vill blunda. Jag borde även packa eftersom vi flyttar oss till landet imorgon. Katten märker att någonting är på gång så hon ligger tätt intill hela tiden och går efter mig. Baltazar är tröttare än vanligt och ligger mest och sover hela tiden. Flyttade sig inte ens när jag buttade bordet mot honom. Vi ska ut på sista rundan snart hade jag tänkt. Jag har handlat till "Sex hos mig" imorgon två gånger men ändå har jag inte köpt allt. Måste handla lite imorgon också, jordgubbar, sparris och yoghurten.

Vet ni en grej.. när jag var liten och gick i skolan så måsta man äta allt dvs kött, potatis och grönsaker. På min diet som jag går nu äter jag ju kött och sås typ, grönsaker förekommer också men om jag är sugen kan jag lätt äta en ostrulle eller en bit kallt kött eller en grillad kycklingfilé bit. Så idag när jag var uppe hos syrran så gjorde jag en ostrulle med skinka i. Hennes barn ville också ha och jag ser inga problem i det och inte min syster heller. Jag märker ofta att speciellt det äldsta barnet tar efter hur jag äter, skippar gärna pastan och potatisen om han kan. Men om det skulle ha varit på skolan där "reglerna" är annorlunda hur blir det då? Ska man inte få äta som man vill? Ska man inte få äta det som är allra godast utan att späda ut det?

Jag vet inte riktigt hur jag tycker egentligen, för om jag inte hade gått på LCHF nu hur hade jag då reagerat om barnen ville moläta ost och skinka? Hade jag tyckt att det var ok? Eller är det bara för att jag själv äter det. Jag skulle ju inte tyckt att det var ok om de ville moläta popcorn istället för mat liksom. Det beror ju på vad det är för något dom vill äta. Men det är lika ibland när de tar en tredje frukt också, då säger jag "Nej, nu räcker det". Förut kunde dom ha fått ätit 7 frukter utan att jag brytt mig för jag tänkte då att "frukt är nyttigt"!

Klurigt, vem vet vad som är ok liksom? Jag vet ju bara vad jag tycker och känner och det är inte samma sak som för 1 år sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0