Hej

Jag har precis varit ute på en natt promenad med underbara Helena! Gud vad jag är lyckligt lottad som har en sån go vän. Det är mycket hundsnack nu eftersom jag har två och just börjat hoppa lite. Men snart är nyhetens behag över och då ska vi planera flytt och prata massa annat.

Jag satte mig här vid datorn och klickade mig runt på lite bloggar. Jag gick in på Malins blogg och vidare till Cilas blogg och där hittar jag denna..
Det där är en bild sedan sista April. Det sjuka är att jag inte alls ser mig så där smal i verkligheten som jag ser ut på bilden. Jag ser ju inte dunder tjock ut?! Jag ser ut som en av de andra "vanliga människorna". Det har jag aldrig i hela mitt liv gjort!

Hur ser jag egentligen ut? Vem är jag, vem var jag och vem blir jag? Jag känner mig precis likadan som för ett år sedan. Men jag ser helt annorlunda ut. Hur ska jag förändra huvudet i samma takt som kroppen?

Detta är några av de tankar som far igenom mitt huvud när jag ser kort som dessa. Sen blir jag lite glad också! Det är en skön underlig känsla som poppar upp. Ser ni en väldigt tjock mig när ni kollar på det där kortet? Jag är tjejen med korallklänning och svart tröja och hund!

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag tycker mer att du är lång :) Tack för ikväll vännen! Nattpromenader borde vi göra oftare!!!

2011-05-07 @ 00:55:44
URL: http://helenawoxberg.blogspot.se
Postat av: Marion

Jag tycker DEFENITIVT inte att du ser tjock ut, kolla på lite äldre kort så ser du att du ser mycket smalare ut! Du är ju SÅ BRA och kämpar SÅ BRA!

2011-05-07 @ 08:36:08
Postat av: sanna

hanna!! jag håller med! du börjar se smal ut!!!!!!!!!!!!!!!!!=) du har ju alltid varit väldigt söt men det passar dig att vara smal oxå=)

2011-05-07 @ 10:33:59
Postat av: Malin

Jag tror aldrig att du inte sett ut som en "vanlig" människa, och håller med en annan kommentar- du ser mest lång ut! (: Lång och stark, så ser jag dig. IRL också (; KRAM

2011-05-07 @ 15:22:26
URL: http://lilldjupas.blogg.se/
Postat av: JD | sextiofem kilo ska bort

du ser lång ut! men inte alls stor, jag vet ju inte hur du sett ut förr (innan skolan), men där ser du ju normal ut tycker jag!

2011-05-07 @ 16:40:50
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Cecilia

lugnt det hanna :)

är ju fin. :)

2011-05-07 @ 23:28:36
URL: http://cilaotomas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0