@ work

Sitter här och har lite lite att göra. Mitt jobb sover och jag har diskat och donat. Har kollat lite på 112 eftersom det är från Bollnäs men nu 21 blev det absolut ingenting som är värt att se. Så nu sitter jag här framför och fixar lite med tidsrapportering och kikar på Fejsbok.

Jag har startat en grupp där för sånna som mig och kanske dig? Socker fria. Alla ni som har skiten och som vill tjitteritjatta lite om svårigheter eller om något har gått bra eller sjukt bra får gärna gå med där. Skit enkelt sätt att få peppning och feedback eller tips. Vissa saker som ploppar upp där tänker jag ta upp i bloggen och viseversa.

Klubben eller gruppen eller vad man nu säger heter Sockerfri men söt ändå !! Vi är fyra stycken for the moment men vi hoppas på att bli fler. Jag kommer nog att använda den till ett projekt i framtiden också men det vet jag mer om efter mötet imorgon.. wiiii.

Jag har ju av och till funderat på att ta bort mitt konto på Fejsbok, men har för idag bestämt att jag låter det vara kvar och jag är där inne på lilla datorn och hos alla andra. Men aldrig på min riktiga dator där jag gör alla viktiga saker haha.. Är livrädd för vad dom kan kontrollera och styra och ställa med. Men nog om det. Det är iallafall ett toppenbra forum för oss att få prata av oss lite. Sen är ju självklart min mail fortfarande väldigt öppen.

Nej nu hoppar jag i säng och fortsätter läsa min yber spännande bok.. vill inte att den ska ta slut för då börjar jag på nästa och då tar det en massa tid igen.. sen nästa och nästa.. jag ligger typ sju böcker efter tror jag.. förstår ni vad många timmar det är.

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0