Helt ledig dag!

Fy satan vad skönt det har varit att va ledig idag! Behövde verkligen en oplanerad dag med de bästa. Jag sov till klockan kvart över åtta. Vaknade av mig själv utan klocka eller krav. Käkade upp nötterna som fanns kvar. Tog en lång skön dusch som jag blev lite illamående av. Slängde ut godiset från balkongen så att jag inte skulle bli frestad att äta upp det. Gårdagens gäster hade varit snälla och plocka med sig alla flaskor, burkar och annat. Jag la mig i soffan och kolla på nyhets morgon. Längtade efter Baltazar men orkade verkligen inte ringa hem honom för då måste jag ju gå ut. Jag tände ljus och kollade 15 sekunder i boken jag läser just nu KOKAIN men la sen bort den för jag orkade inte läsa. Jag skrev lite i kalendern inför veckan. Slappade i soffan och mös med Katten.

Halv tolv kom syrran in ramlande, hon var inte pigg haha.. En timme senare ringde hon och sa "Hanna jag måste äta något, Pizza på Milano nu?!". Så då gick vi dit och satt ute i den underbara solen och njöt. Iallafall jag. Mamma och pappa kom dit med Baltazar. Snacka om att det är bakis folket som är på Milano klockan 13 på en söndag. Jag kände mig inte alls dålig när jag såg alla andra. När Linda hade ätit upp gick vi ut på Långnäs och lät D gunga. Mamma, pappa, Vidde och Nils var ute på lekparken. Vi hade familjemys och man blir fan lite lyckligare när det är soligt och lite vind.

Väl hemma ringde Helena och tjattrade massor om hur jävla bra(mina ord) hennes hundar är!! Mike kom ETTA idag och Lee TVÅA!! Så grymt duktiga! Vi bestämde oss för en dejt. Hon hämtade upp mig och så åkte vi och åt PIZZA. Ja jag åt pizza, nästan en hel. Det finns ingen ursäkt i världen. När jag kom hem så knackade jag på hos grannen för att kolla så att hon inte blev störd igår. Hon sa att hon inte hört ett ljud från oss igår. Herre gud alltså. Sen pratade vi om bröllop, kärlek, barn, barnbarnsbarn, grannar, ombyggnationen, båtresor och en halvtimme senare kom jag därifrån lite gladare.

En stund senare kom Katja hit ett tag innan vi gick till stationen och hon åkte hemåt igen. Så tråkigt. Nu har jag den berömda Egentiden. Sitter i ett mörkt rum med massa ljus tända och fipplar med datorn. Nu blev det Rizzoli & Isles, ett av de bästa programmen ever. Nu ringde mamma, hon har gärna Ballen när jag jobbar imorgon. Ush det känns som att han är mer där än hemma med mig. Det är jobbigt att ha ett jobb. Denna vecka blir det ju extra mycket eftersom jag jobbar på schema på ena stället och går intro varje ledig stund på det andra.

Nu ska jag bädda ner mig i min stora nybäddade säng och titta på tv en stund. Sen ska jag sova ända tills jag vaknar! Imorgon ska jag vara barnvakt, träffa Linnea, städa lite, borsta Baltazar och sen börjar jag jobba klockan 16. Fy fan det känns som att jag har en bomb i magen eller en sån där "vikt" grej som det står typ 7 kg på.


Jag och världens bästa Linnea på toan på Tranan igår..

Kommentarer
Postat av: Linda

Sv: Haha, tänkte faktiskt på det! Eller hur! :)

2011-09-26 @ 07:56:35
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Elin

Vilken härlig bild! :)

2011-09-26 @ 08:26:03
URL: http://elinvictorin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0