Svar på kommentar

Anonym om YES:
Wow, ja tyckte du hade en intressant blogg men inte nu längre, hur kan du ens säga att rökare är latast? Ja är en föredetta rökare och skulle då aldrig kalla mig själv för lat vid den tiden, snarare tvärtom, nä det där va inte snällt skriver av dig
Anonym om YES:
Wow, ja tyckte du hade en intressant blogg men inte nu längre, hur kan du ens säga att rökare är latast? Ja är en föredetta rökare och skulle då aldrig kalla mig själv för lat vid den tiden, snarare tvärtom, nä det där va inte snällt skriver av dig.

Svar: Jag är inte snäll. Rökare tar oftare rast, ofta lite längre rast och tillbringar därför mindre tid på arbetet med att arbeta vilket i min värld gör dom latare än en ikke rökare.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppsan, nu måste jag bara skriva. Än värre är det med dem som "JOBAR" och bara sitter och leker med sina mobiler. Rökarna jobbar i alla fall mellan sina rök pausar. - Anna

2012-04-13 @ 15:14:57
Postat av: Anna

Svar till "Anna":

rökare leker väl oxå med sina mobiler?! blir så trött på att det ska vara "fel" att klaga på de som röker... de sprider ju för sjutton ut gift till alla andra människor, på vilket sätt är det ok!! jag bryr mig inte ett skit om rökarnas kroppar, det är ju alla runtomkring som det är synd om.. därför håller jag med hanna till 110 % och tycker det är jätte bra att rökning förbjuds på arbetsplatser, det borde inte få vara tillåtet nånstans!!!



2012-04-13 @ 17:17:19
Postat av: Maya

Du är väldigt fördomsfull, synd det! Dock väldigt svenskt....

2012-04-13 @ 17:18:20
Postat av: Anonym

Fast nu pratade vi inte om spridning av gift utan de faktum att du anser att alla rökare är lata? Vilket är fel

2012-04-13 @ 18:27:22
Postat av: Lilldjupa

Oj.. Jag tror inte man kan säga att ALLA rökare är latare på jobbet än ikke-rökare.. På mitt jobb så finns det massor av ikke-rökare som är sjukt lata och hänger runt och dricker läsk eller kaffe ist för att jobba, trots att de inte röker.. Och rökarna får inge mer rast än ikke-rökarna..

2012-04-14 @ 07:48:13
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0