Ledig dag

Herregud vad man hinner mycket på en dag. Min började ju på jobbet imorse, sen hem och vakna för Hanna hade redan åkt hemåt igen. Skulle ju egentligen hälsa på dom i Stenö på förmiddagen. Men det blev lite slapp tid hemma. Handla. Åkte till Marie med födelsedagspresent! Gick en promenad med Baltazar som kom hem imorse. Sen åkte vi till stallet och red. Sen skjutsade jag Baltazar till mamma och pappa och hälsade på syrran och nu sitter jag här ensam hemma i soffan och njuter av massa god mat. Finncrisp med parmaskinka och brieost, mums! Hann bada en timme när jag kom hem också, göra hårinpackning och sånt där som jag sällan orkar vänta på. Det är nästan som att jag inte vill duscha efter jag har varit i stallet för jag fullkomligt älskar hästdoften. Luktar galet gott!
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på Criminal Minds och sen sova tidigt. Jag har äntligen efter mycket kämpande kommit i lite bättre sovtider och lägger mig iaf före 12 på kvällarna. Helst ska jag vara i sängen före 22:30 så att jag vaknar piggare. Men jag vettefan om det funkar. Blir ni piggare av att lägga er tidigare. Igår när jag ställde klockan och la mig så sa den att det var 8 timmar och 31 minuter tills jag skulle upp. 8 timmar är väl optimalt att sova?! Men jag känner mig tröttare nu när jag lägger mig tidigare, ska dock prova i två veckor till. Ni vet jag har alltid prövotid i tre veckor haha..

Marie fick fina LCHF presenter idag..
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Tack gulliga söta du!!!!!!!!!!!!! Perfekt för mej med noll tid för receptläsning, du såg väl hur jag höftade idag?? haha, men resultatet blev superbra! Enligt barnen :-) Inte många bitar kvar nu. Kramar!

2012-08-14 @ 00:21:11
URL: http://marranlarssons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0