Påväg

Tre grannar har nu högt påpekat till mig att jag alltid är påväg. Jag har ju hört mina vänner påpeka detta typ jämt. Men när folk i min närhet börjar påpeka att jag är på språng ofta så har jag börjat fundera. Och ja jag är påväg mycket, stallet, handla, Växbo, jobbet, hund promenader mm. Men är inte det normalt? Vad gör folk annars? Sitter hemma jämt? Jag är ju hemma mycket, när jag inte jobbar. Då mellanlandar vi ju alltid hemma iaf. Jag brukar märka på Katten om jag är borta mycket. Men jag upplever inte att det är påtagligt mycket jag är iväg.
 
Jag har ju valt att leva ett aktivt liv. Umgås gärna med mina vänner och gör gärna saker istället för att sitta hemma, tex ta en promenad eller sitta ute på en filt istället för inne i soffan. Om jag ska vara ärlig så var det ju väldigt mycket ett tag. Men nu tycker jag att jag har det roligt fullt upp.

Jag har ju mina egen tids kvällar nu också.. fast vissa vänner kan få komma hit då också. Jag mår bra av sällskap. Jag bor ju inte med någon härlig karl så jag behöver det sociala. Johanna är som min sambo som jag inte har längre, hon kan sitta här i soffan och filura medans jag gör allt och inget. Jag undrar om det är därför jag har svårt att kolla på film, för att jag blir rastlös. Bio är ju döden, sitta stilla och vara koncentrerad i flera timmar. Att folk har det som avkoppling är för mig en gåta. Det är ju sjukt mycket mera avkoppling att planera veckans mat och åka och handla.
 
Jag tror att det är tur att jag inte är hemma mycket för man får fan spunk i den här lägenheten. Det är litet och låter utav bara helvete, men det är mysigt och jag tivs ändå!

När jag hade hemmakväll i torsdags!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0