Perfekt dag!

Sovmorgon eftersom min älskade Ballen är med min familj, energiskt och roligt på jobbet som typ alltid, lyxlunch kycklingsallad från Hamregrillen, stallet behöver jag säga mer?, snabbaste promenaden jag någonsin gått på Björnrundan, Nu laga matlådor..
 
Jag känner mig sprudlande glad! Längtar till allt men trivs ändå så bra i nuet. Jag har ont typ överallt i kroppen, Lina kallar det träningsvärk. Jag och ondhet det går liksom inte ihop. Fast ändå funkar det just nu. Jag joggade FEM stolpar idag. Lite nerförsbacke men mycket platt också. Så himla duktigt av mig. Mina knän är nog det enda som inte gör ont på min kropp och det är ju dom jag är rädd för. Jag hoppas jag inte kommer få svinont i handleden av hinderbygget idag, känns oroväckande. Förut kunde jag ju käka Voltaren mot handen men nu krassar ju magen om jag äter det. Alvedon och sånt äter jag inte. Jaja jag är frisk och mår skiiitbra så jag får väl vara nöjd ändå.
 
Nu ska jag shoppa upp pengarna jag har tjänat på dagens extra jobb pass. Jag har gjort en deal med mig själv. De extrapass jag jobbade i juli ska jag spara pengarna ifrån och göra roliga saker i höst. De extrapass jag jobbar i augusti får jag shoppa nödvändiga OCH onödvändiga saker för, gärna på internet så jag får belöningen med en gång. Så igr shoppade jag hårgrejer för några hundra och idag ska jag nog klicka hem ett par stigbyglar, stigläder? och ridstövlar.. dyrt men roligt!!
 
Bronzac lekte kurragömma med oss idag:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0