Bloggar jag läser

Jag läser inte ens alla varje dag men minst en gång i veckan. Det roliga är att vissa vet jag inte ens varför jag läser men kan ändå inte sluta. Jag skriver dom utan någon speciell ordning.

Helena - En av mina allra bästa vänner som bloggar mest om sina hundar Mike och Lee. Men på senare tid har det även smygit in sig en till pojk vid namn Tobbe och han är den finaste människa hon någonsin mött. Man blir alltid glad av att läsa Helenas blogg.

Malin - Detta är min morbrors tjejs dotter. En super härlig människa som älskar bilar, hästar och som bor i Stockholm men jag tror att hon känner sig mer hemma i Edsbyn. Hon bloggar om sina hästar, bilar, träning och Oriflame.

Linda - Linda är min syster och bloggar väldigt sällan men jag kikar ändå in där lite titt som tätt och det borde ni också göra.

Malin - Malin är Malin. Hon är en av mina bästa vänner och mamma till underbara Jamie som ni ser här på bloggen titt som tätt. Hon bloggar om genus och sånt där viktigt som jag annars inte skulle ha en aning om.

Lina - En riktig häst tjej som även är frisör! Hennes blogg läser jag nog för att få en liten del av hästlivet. Super trevlig tjej härifrån stan!

Linda - En super trevlig tjej som har flytt till storstan och lever ett härligt sambo liv med sin brandman. Skriver mycket om hästar och det gillar ju jag!

Katja - En av mina bästa vänner! Hon skriver om träning, kost och livet!

Miqs - En tjej som jag inte känner. Hon skrev väldigt mycket om hundar förut och det var då jag bröjade kika in hos henne lite nu och då. Nu skriver hon om sitt liv. Känns som att hon ger väldigt mycket av sig själv i bloggen men man har ändå ingen aning om vem hon är. Verkar vara en väldig känslomänniska som försöker hitta sin väg i livet som hon nu ska leva utan egna hundar.

Katrin Zytomierska - Hon bloggar om sin vardag men även LCHF.

Tyra Sjöstedt - Bloggar mycket om för mig ointressanta saker som mode, event och utseende men ibland har hon inlägg om hur hon är som människa och hon skriver bra. Nu har hon ju även en hästblogg, Darios.se

Kommentarer
Postat av: Linda

Inte min blogg? :(

2012-02-16 @ 21:03:17
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Linda

:)

2012-02-16 @ 22:09:28
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag såg det, jätte kul! :) Får se om du har någon hästinresserad läsare som smyger över ;) Jag håller förrästen på att spanar efter en kväll då kanske du vill följa med till "bebis"- stallet. Borstning, hästgos och tömköra minishettis vore kanske något? :)

2012-02-16 @ 23:46:15
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Lilldjupa

Haha, vad ärad jag blir! :) Kram!

2012-02-17 @ 04:39:41
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0