Bara massa skit

Har haft en tuff dag men bra dag. Johanna och jag har burit upp allting från mitt källarförråd till vinden, insett en grej (som gör mig så arg och sur att jag inte vill skriva om den), gått några promenader med världens bästa hund, ätit massa fläsk och ostchips och just nu sitter jag och är less i soffan samtidigt som jag tvättar. Är rätt less på allting helt ärligt.

Har tagit en Facebook paus också, orkar inte med alla svar och blippningar, blir helt beroende av att kolla skiten. Hela internet känns som ett enda stort skämt kan jag tycka. Så trött på alla inlägg på Facebook om att hälften är så lyckliga och älskar alla och resten är deprimerade och har problem som man ändå inte får veta. Jag tror jag blir deppig och stressad i hjärnan av Facebook. Nä, bra beslut av mig. Jag kommer att använda den tiden jag väl sitter vid datorn till bloggen och mailen.

Kan klaga på ännu en grej. Den jävla reklamen när jag har loggat in på blogg.se. Alltid bakverk. Kakor, glass, godis, brownies, bullar, choklad och nu Banana split men för i helvete blogg.se inser ni inte att detta är sjukt elakt, korkat och sinnessjukt dumt att visa mig. Det enda jag skriver om är ju bantning och vikt. Ni hjälper mig INTE direkt. Puckon!

Kul att ni kommenterar förresten, det värmer. Puss å gonatt

Kommentarer
Postat av: Linda

Jenny ska nog till ridskolan med ponnyn på söndag, och sen åker ju jag hem.. :/

2012-01-26 @ 22:24:37
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Anna

Bra att du ska lägga mer tid på bloggen! :)

2012-01-27 @ 08:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0