Bloggen år 2012

Jag har varit ledig i flera dagar nu, otroligt lyxigt och skönt. Elina har bott hemma hos mig och vi har bara umgåtts och varit. Det har även hänt lite annat som är väldigt spännande men lite omskakande om än dock på ett positivt vis. Sanna är hemma i Sverige så hon är här lite nu och då och det är alltid lika roligt. Jag har de allra bästa människorna runt mig! Det gör mig otroligt lugn och lycklig!

Imorgon och på fredag blir det jobb igen. Sen är jag arbetslös, ett väldigt svårt ord, man känner sig lite värdelös, utan jobb, vem är man då?

Som ni har märkt är bloggen lite annorlunda i år? Jag har tänkt på hur jag ska göra med den. Jag vet fortfarande inte. Det jag dock har bestämt är att jag från och med nu bara kommer att skriva inlägg som har någon betydelse. Har bloggat om mycket skit det förra året och det är slut med det nu. Det känns som att ni som läser bloggen mest läser den för LCHF delen? Men när jag skriver mycket om det så är det ingen som kommenterar. Jag kommer självklart fortsätta skriva om min viktresa. Min blogg kommer framöver innehålla allt som jag tycker är viktigt för dagen. Men jag kommer även att ta upp några viktiga ämnen ibland, vilket jag har gjort förut med. Så skillnaden är mest min känsla kanske? Jag kommer nog att vara ännu mera ärlig, personlig och dela med mig av fler recept då jag vet att det är efterfrågat!

Ikväll har jag en "ensamkväll" och då ska jag börja läsa Camilla Läckbergs Predikanten! Älskar hennes böcker. Har läst Isprinsessan, Stenhuggaren, Olycksfågeln, Tyskungen och nu påbörjar jag alltså Predikanten. Det är den andra boken egentligen men jag började lite i fel ordning så nu är jag snart back on track. Nästa bok blir Sjöjungfrun och sen har jag Fyrvaktaren och Änglamakerskan kvar. Tur att hon har skrivit så många böcker för de går väldigt fort att läsa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0