Stolt som faan

Idag har jag visat prov på min envishet och min karaktär. Idag kunde jag ha spårat ur hur mycket som helst med maten men tänk det gjorde jag inte. Är så himla glad och nöjd med mig själv.

Fick ju hoppa in och jobba "extra" idag och då hann(orkade) jag inte fixa någon matlåda till dagens lunch. Men då tog jag mitt pick och pack(mitt jobb) och gick till affärn idag före lunch och köpte kräftstjärtar, fetaost och en gurka. Lunchen var räddad och på köpet fick jag 50 minuters intensiv skitjobbig promenad. Var vrålsugen på något nu ikväll, det kan bero på att jag är i ett hus där det finns tiotusen kakor och massa gott. Men då gick jag till affärn och köpte en mörk choklad och nu är jag super nöjd. På köpet fick jag en frisk kvällspromenad.

Ibland är det tur att man har lite slantar som ligger och vill användas, detta skulle ju inte ha funkat typ i våras för då hade jag inte pengar att "slösa bort" på sånt här sista minuten grejs. Men nu tar jag mig råd, varje dag om det skulle vara så. Jag ska klara det, jag ska, jag ska, jag ska..

Så alla ni som har "klarat" en felfri dag/vecka/månad? ge er själv en stor jävla KRAM och var stolta över er själva!! Stolta som faan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0