Har inte jag världens härligaste header?

Jag blir så himla lycklig när jag klickar in på min egen blogg. Kommer aldrig att kunna byta bort den där bilden. Det var en så perfekt pyssel dag med hästarna och känslan är LYCKA! Jag var liksom glad inifrån. Jag kände fortfarande inte Lina så väl och tyckte mest att det var lite jobbigt att vara med på kort men kände mig ändå så himla glad att Jag fick vara Där.
 
Ni kan inte ana hur mycket som har hänt på de här få månaderna. Lina känns som självklar i mitt liv. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde innan jag började vara i stallen med henne.
 
Jag brukar ju älska att diskutera med folk men med Lina är det så himla enkelt för vi har liksom samma grundsyn och båda är ärliga och hon skulle lätt kunna få mig att ändra uppfattning i en fråga för hon är alltid trygg i sin uppfattning om saker och ting. Och om man har det så rullar saker på rätt enkelt. Så vilket humör jag än är på när jag åker till stallet så är jag alltid gladare när jag åker därifrån. Sen är jag ju sjukt impad på hur tuff hon är i relationen till Dansa. Jag skulle vara livrädd om en häst stegra en halvmeter ifrån mig. Jag var rädd i början, men då kände jag ju varken till hur Lina och Dansas förhållande till varandra var eller hur hästarna var. Nu är jag inte alls lika rädd även om jag har stor respekt för bakben och hovar. Dansa har växt så himla mycket i mina ögon. I början var hon en ganska lugn unghäst men med utbrott lite nu och då, jag tyckte att hon kunde fara åt vilket håll som helst hela tiden. Men nu ser jag henne som en otroligt klok och cool häst. Hon har såklart lite underligheter för sig, men hon är ju bara två år. Jag fattar inte samtidigt som jag inte kan vänta en dag längre på att se Lina sitta upp på bruttan. Månaderna har gått så snabbt.


Kommentarer
Postat av: Lina

Åh vad glad jag blir av att läsa sånt här! :)

2012-07-23 @ 14:49:53
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0