Mår bra

Hur är det möjligt att en promenad kan påverka så mycket. Jag har varit svintrött och sovit på gräsmattan liksom. Men efter promenaden på 1,5 timme så känner jag mig pigg i kropp och huvud. Så skönt! Jag kan tänka och fungera. Sen jobbar jag enbart dagar denna vecka vilket känns skönt för jag sover bäst hemma. Det blir bättre rutin i livet när jag jobbar dagar. Sen jobbar jag inte alls så mycket heller. Eller typ 6+8+8+8+15,5 =45,5 timmar.. Gash jag skulle inte ha räknat haha.. sen blir det nog plus några timmar på torsdag då vi ska till Furuvik! Ja ja det är ju huvudsaken att jag känner att det känns som lite haha.. Trivs så himla bra på mitt jobb och det är en ren lyx att kunna få vara ute och hitta på roliga saker!

Jag kom precis på att jag inte börjar förrän klockan 10 imorgon. Skönt, då kan jag vara uppe någon time till utan att få panik över sömnbrist. Hur hinner ni sova? Sover ni alltid 8 timmar? Är det fortfarande 8 timmar som är det optimala?

Linnea är en av de allra finaste människorna jag känner. Så himla härlig och cool med allt. Hennes familj är också helt underbar! Hon tror på allvar att jag kommer att flytta till henne i Stockholm, förr eller senare. Jag tippar på aldrig. Men man vet ju aldrig.

Linnea och Erik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0