Svar på kommentarer

Jag älskar era kommentarer! De får mig att hela tiden ifrågasätta och se över hur jag tycker, tänker och lever. Jag är ingen expert inom något annat ämne än mitt eget liv. Det underliga är att när jag tror att jag skriver något som ni kommer att tycka är fel/konstigt/vågat så brukar ni inte reagera alls. Men som häromdagen då jag skrev ett inlägg som jag tänkt över i ca 3 minuter då blir ni lite upprörda. Allt jag skriver är ju utifrån hur jag ser på saker och oftast är det om mig själv. Att tolka in i det och tro att jag skriver om tex alla tjocka människor, alla människor som kommer från en liten stad, alla tjejer, alla långa, alla som gillar hästar är intressant men inte en sanning. Men som sagt jag tycker att det absolut roligaste med min blogg är när jag får kommentarer, gärna ifrågasättande som jag får klura på en stund. Och jag hoppas ni uppskattar att jag svarar på era tankar och frågor?!
 
Linda:
OK, så överviktiga människor ska vara tacksamma om dom har vänner som ORKAR släpa runt på sina överviktiga kompisar? För man väljer ju kompisar efter tjocklek inte efter hur dom är som människor, eller??
 
Svar: Jag tycker absolut att man ska vara tacksam över det oavsätt om man är tjock eller smal. Jag skriver för att vara noga att de släpade runt på mig i det där skicket. Vilket för mig betyder betydligt tyngre, osmidig, vrång, orkeslösare. Det är många som hör av sig till mig angående att de inte kan eller får hänga med på saker som deras "vänner" gör på grund av sin storlek. Och detta gör dom ledsna. Jag har aldrig haft det så. Jag har varit med på allt som mina vänner gjort förutom vissa saker som jag väljer bort för att jag helt ärligt tycker att det är tråkigt inte jobbigt. Om jag inte hade haft mina vänner som drog ut mig på grejer skulle nog jag ha suttit hemma och deppat mera.
 
Jag vet inte vad du menar med din andra fråga. Jag ser inte människor utifrån om de är tjocka eller smala.

Nina:
Men snälla Hanna, är det så du ser på andra överviktiga också?

Svar: Hur?
Att jag blir ledsen när jag ser en annan tjock människa? Ja ibland, speciellt nu när jag vet att det går att förändra relativt lätt om man vill. Men jag ser inget fel i att vara tjock eftersom man har valt det själv.
Att jag jämför mig med tjocka amerikanare på ett negativt sätt? Ja jag tycker inte att det är ett hälsosamt och bra liv.
Att jag tycker att människor borde vara tacksamma för sina vänner som ställer upp och peppar och puschar och står ut? Ja, det tycker jag att varenda människa med problem(vilket är alla) borde vara mot sina vänner.

Marion:
Är impad av dina framgångar och din envishet... Keep up the good work! 

När i september ska du till Mallis? Och vart? Vi ska till San Augustin första veckan i september :)
 
Svar: Tack! Den första gången i mitt liv min envishet ger mig någon positivt:)! I slutet av september//början av oktober blir det nog. Inget bokat ännu:). Vi åker nog tillbaka till Palma Nova/Magaluff, vi trivs så bra där:). Men det kanske blir något nytt ställe också man vet aldrig, det beror lite på hur priserna, resorna och värmen är:)! Kul att ni ska åka. 
 
Anna:
var jobbar du nu? du skrev förut att du var arbetslös men verkade som att du jobbade ändå...? flåt du kanske redan har skrivit det, bara jag som är lite seg :P Kram!
 
Svar: Jag jobbar som personlig assistent och är från och med första juli inte skriven som arbetslös längre:). Jag har ju jobbat hela tiden men inte haft något schema på så många timmar som jag vill ha så därför har jag stått kvar som arbetslös trots att jag har jobbat fullt.

Kommentarer
Postat av: Anna

var jobbar du nu? du skrev förut att du var arbetslös men verkade som att du jobbade ändå...? flåt du kanske redan har skrivit det, bara jag som är lite seg :P
Kram!

2012-07-05 @ 19:13:49
Postat av: Nina

Egentligen skulle jag ha utvecklat min fråga, men Linda ställde den så bra istället..
(ang. Lindas andra fråga så menar hon att man INTE väljer sina vänner utifrån vikt utan för hur personen ÄR..och inte tvärtom.)

2012-07-05 @ 19:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0