Lugn och fin

Jag måste coola ner nu. Ta det lugnt på kvällarna och bara vara. Jag märker ibland att jag har för mycket runt och omkring mig för när det väl blir lugnt så däckar jag. Eller jag somnar, typ sittande vart som helst. Jag orkar liksom inte. Men nu har jag fokus på jobbet. Det är det allra viktigaste just nu. Och hästarna. Det blir liksom prio ett, ett "måste" och en ren njutning.

Men sen är det ju alla dessa saker runtomkring mig. Jag älskar ju det. Men ibland blir det för mycket. Just nu blev det ju lite mycket eftersom jag jobbar lite mer än jag tänkt
 
Vet ni hur det känns i kroppen att ha mycket i livet precis hela tiden? Det känns som små myror som kryper runt i huden typ. Huvudet känns tomt men bubblande på samma gång. Så fort min rumpa nuddar något mjukt så vill jag somna. Helst bara lägga mig ner på sidan och sova typ 12 timmar i streck. Jag glömmer allt möjligt viktigt som oviktigt. Tex kan jag glömma om jag har gett Baltazar mat eller inte, då får han mat igen, hellre en tjock hund än en svältande hund. Jag blir sjukt osocial. Jag hör inte av mig till någon. Jag bara fixar. Hela tiden. Ingen rast ingen ro. Men ändå kan jag kolla bort flera timmar på någon serie, helst på natten, då jag borde sova. 
 
Hmm jaja nu är det jobb som gäller.. idag, imorgon, söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Sen är jag ledig i TRE dagar, fast då ska syrran och jag ut på bus och bo på hotell, LYX! Men just nu i denna minut känner jag för att ligga under ett täcke i min eller någon annans sköna säng och bara sova, prata, äta, mysa och bara vara!

LINA kom hem nu!!!

Kommentarer
Postat av: Em

TRE djupa andetag, försök bara koppla bort när du kommer hem från jobbet å har lite tid för dej sj! ha någon dag/helg då du inte jobbar å som du lämnar helt oplanerade! det är skönt, så gör man som man bara känner för så där spontant.. jag vet hur det är att bara stressa å känna att hjärtat hoppar typ men försöker soova länge de dagar jag inte jobbar.. vad skani göra nästa helg? :D gävle?

2012-06-29 @ 19:26:11
URL: http://www.emmachristines.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0