Shopping mode

Jag har inte shoppat på bra länge nu så idag gav jag mig fri budget att köpa allt jag ville ha på stan. Jag hittade absolut ingenting tråkigt nog. Inte ens ett par jättefina skor. Jag har kommit så långt i mitt tänk nu att jag bara ska köpa saker som jag kan se att jag använder vid några tidpunkter. Alltid är det något fel på plagget. För tunt tyg, för korta armar, för lång klänning, för kort klänning, fel färg, fel material mm. Så himla tråkigt nu när jag verkligen ville shoppa lite.
 
Jag har dock missbrukat hela denna dag och inte varit ute mycket alls trots att solen gassar. När jag kom hem från stan klickade jag in mig på alla internet butiker jag kunde tänka mig och hittade inte alls mycket där heller. Ge mig nu heta länkar där det finns massa mysiga koftor, somriga klänningar, långklänningar, fjäder örhängen, tröjor som inte är stickade, huvjackor och en stor fluffig kjol skulle jag vilja ha också!

Fina va? Men när ska jag använda en sån där? Jag struntade i det och provade och provade kläder i storlek L och kände mig smal och smärt för att jag fick ihop alla dragkedjor och spännen utan problem. Det som ställer till det är att jag är så himla lång. 

Kommentarer
Postat av: lina

Jag vill också med o shoppa!

Svar: Vi får boka in en shopping tur då Lina!!
Hanna

2012-06-27 @ 17:06:53
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Nina

Vilken härlig känsla, bra jobbat Hanna!

Svar: Ja skit roligt! Tack!
Hanna

2012-06-27 @ 17:08:32
Postat av: Em

köp köp köööööp! jätte fina klänningar Hanna å jag gillar skarpt att du känner dej smal! ;)

2012-06-28 @ 19:48:51
URL: http://www.emmachristines.blogg.se
Postat av: Em

här kommer mina tips! självklart nelly.se bubberoom.se, modegallerian (länkar till olika shoppingställen) gina tricot, http://rutstore.se/, http://rutstore.se/product/1196-price-tea-knit.html va snygg! http://www.stylebytyra.se/sv/artiklar/rea/ALLA/sida.html billiga fjäder örhängen nu såg ja!!! REA, hoppas du hittar nått kul som du gillar :)

2012-06-28 @ 20:01:35
URL: http://www.emmachristines.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0