Godnatt

Nu hoppar vi i säng jag och mina djur. Älskar att vara hemma. Älskar att jag börjar känna mig piggare även om magen kurrar och låter fortfarande. Älskar den friska luften. Älskar att jag har sovmorgon imorgon. Älskar att jag är frisk från svåra sjukdomar. Älskar mitt liv som det är just precis nu.
 
 
Vi har haft lite olika åsikter idag. Jag och ni! Ni som har kommenterat. Jag tycker att det är bra att ni säger er åsikt. Jag tror dock inte vi kommer längre i just den här frågan. Men jag tackar för era kommenterar och hoppas att fler av er läsare kan skriva någon rad då och då. Ibland känns det som att jag är helt ensam i min egen dagboksvärld. Har ni något speciellt ni vill veta, prata om eller som ni vill att jag ska säga min åsikt på?!? 

Kommentarer
Postat av: L

jag skulle vilja veta om du nånsin har haft tankar på att göra en magsäcksoperation.. inte för att du behöver det nu men om du fortfarande var lika tung som vid din startvikt.. minns inte om jag har läst att du inte skulle kunna tänka dig/har övervägt det.. hur ser du på viktrelaterade operationer i allmänhet? jag själv är så himla orolig över lös hud (mycket därför jag skjutit upp min viktminskning på senare tid) och det som blir kvar efter man gått ner en massa.. oroar du dig aldrig för sånt? :)

2012-11-14 @ 15:24:18
Postat av: L

ooooh! en till fråga: hur föreställer du ditt liv om säg 5-10 år? gift, barn, utbildning.. ? :)

2012-11-14 @ 15:24:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0