Inspo

Jag fick värsta bloggfeelingen här ikväll och har satt ord på massa saker som jag tänkt på ett tag men inte orkat formulera. Ni kommer såklart att få resultatet under veckan. Ni vet ju att jag skrev att jag kanske skulle börja åka till stallet själv för några dagar sedan. På tisdag är det troligtvis dags. Spännande och så jävla roligt!
 
Har precis gjort lite beställningar på olika shoppar ikväll. Blir så himla irriterad när jag har lagt en skitbra beställning och så är varorna slutsålda när jag ska betala. Då är det bara att börja leta nya julklappar och grejer. Trist. Men jag älskar julklappar! Att ge bort julklappar är nog bland det roligaste som finns. Men det blir inte så mycket julklappar i år. Sen min överaskningspresent till en när och kär kommer att bli toppen! Idag hittade jag en svinfin grej som jag kanske måste behålla själv haha.. kanske beställer en till.
 
Jag beställde ett par kängor till stallet också. Likadana som skorna jag har fast högre. Om jag gillar något så håller jag mig fast vid det haha.. Börjar bli kallt att gå i gummistövlar!
Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0