Kommentar

 
Jag fick en kommentar efter mitt inlägg om min shopping. Jag visade en bild på att jag hade köpt en bakbok som Katrin Zytomierska gjort. Jag har faktiskt aldrig förstått vad många människor har emot henne. Självklart är hon Mediakåt, hon vill ju synas och höras, det är hennes "jobb". Jag har inte läst något inlägg de senste åren som är orimligt elaka, hon ger sig aldrig på privat personer. Jag läser dock inte hennes blogg ofta alls. Jag brukar klicka in mig när jag ser att det ska stå något chockerande men jag brukar inte uppfatta hennes inlägg på samma sätt som andra verkar göra. Sen beror det mycket på hur man tolkar det hon skriver. Jag kan inte hålla med om att hon är på ett visst vis för jag känner inte henne men den uppfattningen jag har är inte så negativ att jag inte kan köpa hennes bok. Förövrigt tycker jag att hon ger LCHF dieten uppmärksamhet och det är toppen! Fler tjocka människor får chansen att gå ner i vikt och det kan ju ändå inte vara dåligt?!
 
Sist läste jag om SATS. När jag läste inlägget läste jag det som att Katrin tyckte att det var konstigt att ha just den reklambilden. Jag kände att jag höll med henne lite. Jag tänkte såhär, om JAG hade tränat i 13 år så hade jag viljat vara smalare och mer fit än vad hon på reklamen såg ut att vara. Annars skulle jag känna att jag slösat bort min tid. (Tjejen i reklamen har gjort en text och förklarat att hon var i sämre form än på 10 år och inte alls tränat i 13 år utan precis hade haft ett uppehåll mm. när bilden togs men hon är ändå väldigt upprörd över vad som skrivits om henne.) Och då är ju reklamen missvisande.
 
Nu lämnar jag den enskilda kommentaren jag fick och pratar allmänt.
Det jag tycker är hemskt är att ni som ofta stör er på henne eller andra människor tycker att det är helt okej att skriva/säga alla möjliga elakheter om dom. Jag tycker det är samma sak. Det är lika lite okej. Hur kommer det sig att du har "rätten" att trycka ner någon? Jag tror inte man stoppar elakheter med nya elakheter. 

Kommentarer
Postat av: Lina

jag stöder ingen människa som går in för att vara elak och ägnar sig åt nätmobbing och dessutom får uppmärksamhet för det. visst, hon "ska" vara en provocerande jävel men nån måtta får det faktiskt vara. hon är en offentlig person och många unga ser upp till henne för att hon har skinn på näsan och är kaxig och allt det där, men det där var bara lågt. finest gör helt rätt i att droppa henne och hon kan ta sitt pick och pack och dra nånstans..

2012-11-13 @ 15:38:42
Postat av: Nina

Men tycker du då verkligen att det är okej att skriva vad som helst bara för att man har sin blogg som sitt "yrke"? Är det rätt att trycka ner överviktiga?
Då kanske du tycker det är lika okej att trycka ner människor med ätstörningar åt andra hållet som anorektiker?
Jag är oerhört förvånad att du verkligen inte uppfattat Katrin annorlunda, hon har ju verkligen varit i hetluften många gånger med sina elakheter som andra precis som jag uppfattat som väldigt provocerande.
Suck, jag blir så jäkla arg över vilket klimat vi har här i Sverige när det gäller utseende, det är verkligen inte konstigt att den psykiska ohälsan har ökat bland unga med alla krav om hur vi ska se ut för att passa in för att inte bli mobbad.
Om vi säger JA till Katrin så säger vi också JA till att det är helt okej att mobba och trycka ner varandra. Jag uppmanar till bojkott!!

Svar: Jag tycker inte att hon trycker ner överviktiga. Vart gör hon det? Jag tycker inte att det är okej att trycka ner människor. Jag tänker inte att för att hon tycker på ett sätt så måste jag tycka likadant.
Jag läser som sagt inte hennes blogg dagligen.
Hanna

2012-11-13 @ 16:46:33
Postat av: Nina

Läs: http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1024050
Här är hon i sitt rätta esse!!

Och vad det gäller "Det jag tycker är hemskt är att ni som ofta stör er på henne eller andra människor tycker att det är helt okej att skriva/säga alla möjliga elakheter om dom. Jag tycker det är samma sak. Det är lika lite okej. Hur kommer det sig att du har "rätten" att trycka ner någon? Jag tror inte man stoppar elakheter med nya elakheter" som du skrev sist i ditt blogginlägg så har vi DEN GYLLENE REGELN vilket är något jag lever efter.

Svar: Vad är Den gyllene regeln? Ja det inlägget var inte trevligt.
Hanna

2012-11-13 @ 18:57:00
Postat av: L

och jag vill gärna minnas att hon sagt att hon nätmobbar överviktiga för att dom ska inse att dom är feta och gå ner i vikt. och att hon fått kommentarer och mail från fd överviktiga som tackat henne för att hon påpekat att dom är feta och borde gå ner i vikt - att hon inte nätmobbar andra utan nätMOTIVERAR folk att gå ner i vikt.. skottpengar på henne!

Svar: Okej. Ja det är uppenbart att man kan ta hennes ord olika. Jag blir inte provocerad alls av hennes sätt att skriva. Jag vet att jag var arg någon gång på något hon skrev om barn. Rökning hatar jag ju också. Men hur människor ser ut och inte känner jag inte att är en ämne som är känsligt för mig och då blir det kanske en annan situation. Jag tackar för din kommentar och hoppas att du låter bli att läsa mer om henne om du stör dig så mycket på henne:)!
Hanna

2012-11-13 @ 22:04:52
Postat av: Nina

Googla! Hanna :)

Svar: Nu har jag googlat:)
Hanna

2012-11-13 @ 22:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0