Morgontur

Idag var det nästan som en julaftonsmorgon att åka till stallet! Det toksnöade. Kom lite tidigare än vanligt så hästarna hade inte hunnit ätit upp. Så då pysslade jag om Lukas lite och han var riktigt kelsjuk idag. Pussade massa på Dansa, alltså den hästen är nog den mest speciella brutta jag träffat, så himla go! Sen gjorde jag iordning Visa och vi begav oss ut i snökaoset haha.. Det var himla mysigt att rida runt och bara andas. Jag behövde verkligen det imorse. Visa var på viset och skuttade iväg flera gånger för någon lastbil och någon blinkande traktor och till och med Annikas traktor blåste hon upp sig för. Vi körde trampa på bra skritt idag och det gick över förväntan. Hon blir ju lätt seg när vi går bortåt. Men idag var jag på henne som en igel och det gav resultat både på fart och kramp i mina ben. Vi gick till verkstaden, sen till vägen förbi årtalshuset sen hem och runt trekanten. Travade så snön flög runt hovarna på oss. Alltså ni fattar inte hur underbart det är att få rida! Sen red vi hem och jag trodde att klockan var så mycket som den skulle men det var den inte så då plockade jag av sadeln och satte på barbackamuffen! Så red vi runt lite vid trekanten och travade från nästan grinden till infarten till huset bredvid för hon ville inte stanna. Det gick bättre än förväntat att sitta kvar. Tur att hon inte blev rädd för något och sprang i sidled för du skulle jag drutta av.
 
Saknade Lina väldigt mycket idag för jag skulle behöva reda ut ett och annat som snurrar i mitt huvud. Sen behöver hon påminna mig när Visa reagerar att jag ska luta mig bakåt, trycka upp tårna, var lugn och ANDAS! 
 
Nu har jag duschat och fräschat till mig lite för nu är det begravning. Sen jobb hela helgen och jag har inte fixat något till bloggen alls. Tuff vecka. 

Kommentarer
Postat av: lina

Haha aaandas. Erkänn att det funkar bra ändå ;) men du kan ju mina uppmanaden utantill nu :)

2012-11-30 @ 11:31:10
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0