Nu kör vi... igen..

Nu vänder vi det här deppet. Hmm tanken slog mig nu att jag har nog inte alls skrivit om hur deppig jag har varit, men nu vet ni det då. Nu ta jag nya tag och slutar deppa.
 
Idag har det varit en helt underbar dag. Jag vill egentligen inte skriva om jobbet på bloggen men idag skulle jag så gärna vilja göra det. Det var en helt underbar dag på jobbet, jag var så glad att jag var tårögd. Fattar ni? Jag blev så lycklig så jag rös i hela kroppen. Skriver lite i gåtor men nu har jag ju berättat något men ändå inte sagt något heller hur?.
 
Efter jobbet har jag träffat tjejen som jag är kontaktperson till. Det är tufft att vara tonåring. Det är otroligt svårt, givande och bra att vara kontaktperson. Jag skulle vilja göra så mycket mer i världen men när det inte riktigt går så är det bra att göra någonting.
Vi var och käkade på Roma. Pillade bort tomaterna. Var riktigt gott!
 
Jag fick ett mms av Lina med en bild på en adventspresent av hon som äger storstallet. Förstå vad gulligt av henne! Jag har inte någon häst i hennes stall utan är bara där och springer i tid och otid. Väldigt väldigt omtänksamt och sjukt snällt.
 
När vi var på Roma så träffade vi på en kvinna som ropade på mig och som berättade för mig att hon knappt kände igen "det som var kvar av mig" Pepp pepp pepp. Älskar att träffa folk som jag inte träffat på ett tag. Sen berättade hon att hon också äter LCHF nu och så beställde hon en pizza haha..
 
Eftersom det hade varit en så himla bra dag så beslutade jag mig för att köpa en present till mig själv för att jag är så himla bra, duktig, strong, stark, envis, glad, kreativ och för att jag är en jävel på att kämpa!!
 
Svindyrt doftljus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0