Torsdag

En kväll på jobbet var ett perfekt avslut på denna dag. Ätit rester av min svingoda svampsoppa och kollat på Allsången. Jag har även försökt öppna en kokosnöt som jag tänkte ha som snacks på tåget imorgon, men jag får inte upp den. Tror att jag behöver en yxa eller något. Blir galen. Har kastat den i marken och allt, den öppnas inte.
 
Hela min kropp mår bra just nu och det är så skönt. Jag längtas till imorgon. Jag älskar att längtas till saker, det är halva grejen. Ikväll har jag druckit kaffe. Helt själv. Gjort det helt själv. Aj aj. Jag glömde bort att det är uppiggande. Undra när jag kommer somna. Får inte läsa heller. Ska spara boken till tåget. Har med mig tre böcker. Det borde räcka? 16 timmar. Gash.
 
Baltazar och jag har myskväll ikväll. Han är så himla go min fina fina vän. Jag fattar inte hur jag kan få ha en så underbar hund. Imorgon delar vi på oss för flera dygn. Det är det absolut jobbigaste med att åka bort. Tur att han har en stor familj som alla vill ha honom hos sig. Imorgon åker han till Johanna. Hon ville ha honom så länge hon fick. Sen åker han till mamma och stannar där tills jag kommer hem. Han kommer bli bortskämd och kelad med mycket mer än när han är med mig kan jag tro. Han kommer att ha det super bra som alltid men jag skulle så gärna vilja ha honom med mig i alla fall. Han är det bästa jag har.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Jag kan inte få upp min kokosnöt, inte ens med hammare och spik!

Jag sa ju att det var svårt ;)

2012-11-08 @ 22:18:06
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0