Tv3 dokumentär

Jag tycker att den roligaste delen var familjen som väljer att äta LCHF mat. De verkar väldigt sunda. För mig är ju LCHF helt vanlig mat och de verkar också äta helt normalt i mina ögon. Det sjuka är att folk menar att det är bättre att äta "vanligt" och må sämre än att äta LCHF kost och må bättre. Jag tycker dock inte om att barn går omkring att pratar om vad som ät nyttigt och inte. Det är inte någonting som barn ska behöva reflektera över så mycket. Synd att de visade så lite ifrån deras familj.
 
Läkaren och sjukhus litar jag inte på ett dyft längre när det gäller kost. Jag har sett så många ledsna människor vid mitt gym som suttit och pratat med kostrådgivare och som jag så gärna skulle vilja ta med hem och introducera dom för lchf. Jag fattar inte varför läkare inte läser på och blir lite kunnigare. Sen tycker jag att om man äter allsidig kost som läkaren i programmet rekommenderar och mår sämre, hur kan det någonsin vara bättre?! Jag hoppas att den här läkaren nyktrar till och inser att alla inte vill leva så som han tycker är bra.
 
 
Jag vill bara kommentera de andra deltagarna också. Mamman som ammar sitt 5åriga barn tycker jag bara är helt vidrigt. Alltså nej bara nej.
Familjen med hemundervisning tycker jag verkar underligt men det är ju deras val. Jag hoppas att barnen inte kommer att ta skada av deras beslut och uppfostran senare i livet. Och då menar jag inte att de inte kommer att ha sak kunskaper för de verkar de verkligen få lära sig hemma fast genom sina intressen vilket är toppen. Men socialt tror jag det blir svårt att passa in sig i en ny grupp, ta kontakt, stå upp för sig och tror att det kommer att bli en stor chock att komma in i samhället och arbetslivet.

Kommentarer
Postat av: Nina

Men varför tycker du att det är vidrigt att amma en 5 åring?


Svar: Jag kan inte förklara det. Det känns bara inte bra.
Hanna

2012-11-27 @ 16:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0