Underbara tisdag

Idag har det varit en toppen dag. Jag började med att åka till stallet och rida, helt själv. Jag red runt trekanten och strosade på i ca en kvart eftersom Visa kan vara lite stel på morgonen enligt Annika. Sen gjorde vi lite travövningar. Jag är skit dålig på att behålla en bra sits och lättridning i tvära svängar och speciellt om Visa vill åt ett annat håll(vilket alltid är hemåt). Jag provade lite tempoväxlingar, travade långsidorna och diagonalen och skrittade kortsidorna. Det gick riktigt bra till slut. Visa var jätte duktig och snubblade inte alls mycket idag. Men vi hade ju värmt upp mycket i skritt också. Sen travade jag några vändor bort till årtalshuset.
 
Visa lyssnade mer och ännu lättare på mig när det inte fanns någon annan häst i närheten att ha koll på. Dock måste hon ha mer koll så hon tittade runt mycket och skuttade till någon gång. Och jag lutade mig bakåt och var lugn. Stolt.

Det jag måste öva på är tryggheten(ännu mer), balansen i svängarna, lättridningen, tänka klara ridvägar långt i förväg och massa mer såklart men detta är vad jag vill kunna bättre snart.
Efter ridningen släppte jag ut hästarna och mockade de fyra boxarna. Det blev min träning för idag. Det var lite läskigt att vara i stallet helt själv. Eller Baltazar var där men han gjorde mig ju bara mer nervös när han småmorrade åt kossornas läte och hönsen hade nog fått nått fel och lät jättemycket. Sen flyger det runt fåglar inne i ladan så man hör bara vinden susa liksom. Och en gång lät det som ett par stövlar kom och gick men ingen kom och ingen svarade. Uhh.. Men det var lätt värt det.
 
Nu har jag precis sovit i soffan i två timmar och ska strax åka mot storstallet med Lina!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad roligt! :D

Svar: Ja helt sjukt kul:)
Hanna

2012-11-20 @ 16:36:13
URL: http://lindabj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0