Ridlektion med Visa

Igår red jag till Paddocken med Lina och Lukas. Det var så himla roligt! Lina hade "lektion" för mig. Jag vill lära mig hur Visa ska kännas då hon jobbar rätt. Vi ska ju träna upp hennes rygg så att hon orkar kånka runt på mig många många gånger till. Det är så himla mycket att tänka på men det är riktigt roligt. Det är skönt när Lina bara pratar på så jag inte tänker så mycket utan bara gör. Nu ska vi öva på detta så vi är svinigt duktiga nästa gång Lina har tid för oss orutinerade skogsmullar.
 
Det kom 4 tåg under tiden vi var i paddocken och Visa drog iväg nån meter när ett av tågen tjöt i bromsarna. Sen ville hon inte gå i vattenpölarna, men innan jag gav mig travade vi genom allt jag ville. Förövrigt skötte hon sig superbra som vanligt!
 
Hur hr jag kunnat leva utan detta i så många år är ett mysterium. Å mamma om du hängde med oss i stallet en dag så skulle du inse vilket himla härligt liv det är. Men du har tur att vi är kamera nördar så att du och alla andra som vill får följa våra härliga hästliv här!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vissa saker får man ha för sig själv!!!mamma

2013-04-16 @ 16:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0