Fin dag

Veckan började på bästa sätt. Gjorde ett länge tänkt inköp på förmiddagen idag, känns skönt, ni kommer få se den snart nog så fort jag fått hem den. Sen blev det stallen. Jag mös med Dansa och Lina red Bronzac och fixade med allting runtomkring. Väl hemma i Lillstallet igen så hade en kalv smitit in till hästarna så vi fick lotsa ut den till stora hagen igen när vi släppte ut hästarna där. De går på lite olika åkrar olika tider. När vi kom till stallet först idag så hade Noa och Dansa smitit ut till storåkern och kalvarna. De har aldrig rymt förut så det var lite underligt att allting hände idag. Men nu har vi höjt där de smitit så nu hoppas vi att de håller sig innanför.

Vad har ni gjort idag? 
 
 
Var himla fint på Baltazars och min kvällsprommis. Kom att tänka på en grej ikväll. Jag har så himla många fina godhjärtade människor i min omgivning. Åhh är helt lycklig i hjärtat!

Nu säger vi faktiskt god natt. Imorgon ska jag upp före åtta och ringa veterinären, sen på ridhuset en sväng, hämta ut ett paket och sen vill jag ha en bil med dragkrok så att jag kan hämta mitt köp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0