Lördag

Jag är helt ledig hela helgen igen. Så himla skönt. Jag vaknade dock halv sju imorse och hade grymt ont i magen. Tror att jag åt för mycket tacos igår. Två stora potioner. Så himla dumt men så gott. Jag vaknade alltså av smärtan och visste inte riktigt vad jag skulle göra åt saken eftersom jag aldig brukar ha ont i magen av för mycket mat. Men jag körde på samma metod som när jag får ont i ryggen och gick därför ut med Balazar. Så skön luft men det ond blev inte bättre snarare sämre så vi gick in och jag hoppade ner i badet i en timme. Sen blev jag sådär galet trött igen och la mig och sov i två timmar till.
 
När jag vaknade var jag pigg och städade därför ihop lite i lägenheten, plockade upp mina nyinköp som jag gjorde förra månaden(tänkte visa er) och satte på mig myskläder. Jag älskar mysbyxor och myskläder. Jag har aldrig kunnat haft sånna förut då jag var tjockare för låren gneds mot varandra. Dagens första höjdpunkt haha..
 
Sen satte jag mig i min egna bil som fungerar och åkte mot stallet i Växbo!! Så himla mysigt stall! Dock hade Loppan blitt skadad så det blev ingen ridtur. Istället väntade vi på veterinären i en timme och sen veterinärbehandlades Loppan med lugnande och syddes sedan ihop. Så vi blev kvar där i tre timmar, men det gjorde mig absolut ingenting.
 
Nu ska vi ha Melodifestivalmys med kidsen och Ballen i soffan. Underbara lördag!
Olympia
 
Loppan inlindad i ett lakarn haha.. stackars!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0