Onödigt att sova

Vet ni att jag ofta tänker att det är onödigt att gå och lägga sig? När klockan börjar ticka iväg så känns det lättare att vara vaken hela natten än att sova och sen måste vakna. Att vakna av en skrikande klocka alldeles för trött är nog bland det värsta som finns. Och jag är alltid alldeles för trött för jag lägger mig alldeles för sent eller så somnar jag inte förren alldeles för sent iaf.
 
Mitt huvud är verkligen inte med mig. Idag tänkte jag inte att det var söndag imorgon då jag ska rida Tage så Lina till och med trodde att jag inte ville rida honom. Jag har blitt bortskämd. Förut längtade jag ju i flera veckor innan det var dax att rida. Nu har jag ju lyxen att rida flera gånger i veckan på Visa. Fast jag har gått och mått lite dåligt över Tages ridning för några dagar sedan. Blir ju alltid så nedrans nervös av honom. Jag känner mig helt maktlös som ryttare på honom. Han är hur stark som helst så det kan gå hur som helst. Men jag håller tummarna för att det går bra, ni kan ju också göra det. Tack!
 
Mamma ringde ikväll och frågade om hon fick bestämma vart vi ska åka helgen efter min födelsedag. Det skulle vara hemligt. Jag ogillar hemligt. Jag tänker "tänk att slösa bort en hel ledig helg på ???". All stalltid, alla sovmornar, all vetskap finns inte. Hon sa "Det blir jobbigt för kontrollbehovet va haha?!". Mmm skojjar du. Jag sa att jag skulle tänka på det. Men jag har nog nu kommit fram till att det nog är bra att öva mig på att släppa kontrollen. Jobbigt att det är så himlans länge kvar bara. 
 
Ridning är ju sjukt jobbigt för kontrollbehovet kan jag tillägga. Varje ridtur är ju en chansning. Det finns ingen som i förväg kan garantera att det ska gå bra och att inget dåligt händer. Så jag kanske snart kommer att vara bra på att vara okontrollerad.
 
Jag och Ella häromkvällen

Jag har skrivit ett inlägg till er som visas på måndag klockan 14 om jag inte tar bort det. Fortfarande lite osäker på den saken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0