Tisdag 12 februari

Jag berättade ju tidigare om att barn hela tiden figurerar i mina drömmar och även om jag vill lägga fokus på annat så blir det svårt när det "undermedvetna" hela tiden drar tillbaka tankarna. Nu har mitt undermedvetna bytt topic. Skönt men lite svettigt:P haha herregud alltså. Men jag känner mig iaf lite gladare ikväll.
 
Idag har det varit en bra dag, min dag i detalj kan ni läsa här:
Började dagen på jobbet. Sen fortsatte den på bästa sätt, en ridtur, Visa var helt underbar! Vi utmanade ödet och red bort till haghästarna, vände, red tillbaka och sen hem och travade litegrann. Galoppen sparar vi lite med, mina ben värker som bara den och jag vill vara stabil då. Annika blev så glad när vi gick förbi deras hus så där går vi nog fler gånger:). Sen borstade jag hästarna, satte på täcken, bar ut hö, mockade de 4 boxarna, slängde ner hö från skullen, matade och fick sen tio minuter över så jag gosade lite med hästarna ute i hagen innan jag åkte.
 
Klockan var då 11 och jag åkte direkt till gymmet för ett svettigt pass. Det gick riktigt bra, jag trodde att det skulle vara svårt eftersom mina vrister svider sen jag red Tage men men det gick över förväntan. 13 minuter cross, maskinerna lika tungt som vanligt, 5 minuter bandet, 17 minuter cross(cykeln var upptagen och bandet känns inte ok med knäna ännu).
 
Efter dusch och mat åkte Johanna och jag till Växbo och hämtade Ballen. Vi flummade runt och pratade bort några timmar. Kom väl hem vid 17 och slappade då i soffan en halvtimme.
 
Sen blev det Storstallet med E och Lina. Vi skulle tolka och leka runt lite med Bronzac men han verkade känna av ett ben så han såg halt ut ett tag så då gick vi hem. När vi prov travade hemma vid stallet så syntes det ingenting. Påvägen hem hälsade vi på Linas mamma i hennes nya hus. Så mysigt!
 
Nu har jag precis ätit igen och tänker gå och lägga mig på spikmattan en stund får se om jag blir trött, hoppas.

Kommentarer
Postat av: Lina

Vilken hurtdag Hanna! :)

2013-02-12 @ 23:35:39
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Nina

Sådana här dagar lär du inte få tid till den dagen du blir mamma ;) Njut av "ego-dagarna" så länge du kan (önskar jag hade några sådana ibland).

Svar: Jag är medveten om det. Det ära bara det att jag har sånna här dagar varje dag så då blir det inte lika uppskattat men jag njuter självklart av dom!!
Hanna

2013-02-13 @ 00:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0