Bra flow

Jag vill inte att den här dagen ska ta slut. Har så himla skönt flyt idag. Jobbet gick fort som attans. Stallet var helt underbart, jag kan inte förstå hur jag kunde leva utan den här känslan så länge. Gymmet var tufft. Väl hemma har jag städat lite och badat Katten. Är på riktigt bra humör och det känns jobbigt att jag borde sova om några timmar haha..
 
Jag tänkte tidigare idag att jag måste ringa en person och fråga om han fått kontant pengarna som jag hade haft hemma. Men sen tänkte jag att jag ringer ikväll, det spelar ju ingen roll. Så sitter jag i bilen påväg hem från gymmet och han ringer och frågar om han nu får låna pengarna. Jag kände bara shiiit vafan har han inte fått dom då vet jag inte vart dom är för jag har inte sett dom på länge. Väl hemma rev jag ut hela garderoben, alla lådor, alla ställen där jag har saker, vilket är galet många. Jag hittade dom inte. Så frustrerande. Men sen så letar jag i en låda med nytvättade stallkläder som jag har lagt undan. Där ligger dom. Jag hade typ givit upp och tänkte "Mmm men det var ju bra Hanna, nu är dom borta, jag orkar inte!". Men nu hittade jag dom iaf så slutet gott allting gott! Men tänk om jag hade sullat bort 20 tusen. 
 
Just det jag har kommit på en grej till idag. Jag är ju förkyld, lite snuvig, ont i huvudet och har haft ont i halsen. Nu har jag bestämt att det är pollen allergin. Jo jag hörde det idag att pollen är här enligt doktorn så då kan jag träna lite iaf. Hoppas jag inte är mer sjuk imorgon för då är det nog inte pollen haha..
 
Hade lyxmorgon imorse och tog en morgonprommis i solsken och 14 minusgrader, vädret kan verkligen påverka mig ibland! Love it!
 
Hur mår ni idag?
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag tänkte att du kunde ta med en hårfön till stallet imorgon och föna isen varm, så att den försvinner! Åhh jag är så himla smart ibland! :D

Svar: Meeen åååå vilken bra idé!! Eller så lägger jag mig på isen och ålar runt så allting blir alldeles värmt och smälter!! De blir kanoners:P!
Hanna

2013-03-08 @ 22:47:55
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Lina

Ja det var ju också en metod.. haha!

2013-03-08 @ 22:57:55
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Sara

Har du 20 000 kontant liggandes hemma?? Som du dessutom lånar ut till någon?

Svar: Ja, Tänk om bankerna går i crasch..
Hanna

2013-03-09 @ 07:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0