Fredag den 22 mars

Jag har haft vilodag/göra typ ingenting dag idag, mina armbågar värker och mitt knä mår sådär. Åkte och köpte ett knäskydd för att det ska hålla sig stabilt och bra, det var dock för litet så det korvar sig. Annars känns min kropp riktigt bra just nu. Känner mig ganska stark och är sugen på att köra hårt med den lite oftare. Jag boxades utan Celcius igår, det var inte meningen jag råkade bara glömma den i hallen när jag gick ut och eftersom jag hade gjort alla rutiner med Baltazar så skippade jag att gå in igen.
 
Idag när jag låg nerbäddad i soffan och kollade på Det Okända så tänkte jag skriva ett inlägg med rubriken "bästa tillfället på hela dagen"! Men sen kom jag på att hela mitt liv är väldigt trivsamt just nu. Helt galen tanke. Jag är bortskämd på livet skulle man kunna säga.
 
Ikväll tänkte jag skriva en lista på allt jag vill göra framöver men jag kommer knappt på någonting. Jag vill hitta nya roliga saker jag ska unna mig om jag får mer än 13 eller 17 tusen på skatten. Har ju några saker inplanerade som bröllop borta och Mallorca resan. Jag vill nog dock till Ullared, åka på en kryssning och kanske en resa till Madrid om jag vågar flyga.
 
På ett sätt är det skönt att denna månad snart är slut, är så trött på att tänka på hur mycket pengar jag gör av med. Just nu har jag typ 90 kr kvar och det är kontanter. One week left. Sen ska jag spendera pengar som aldrig förr. Kollade i Börjes katalogen ikväll och det finns en del smått och gott jag ska köpa. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Blev det inget av s&h tidsfajt? :/

Svar: Hur menar du? Vi kör S&Hs tidsfajt en gång per månad. Nästa tillfälle är på onsdag nästa vecka.
Hanna

2013-03-23 @ 07:09:38
Postat av: Jessica

Sv: Sunda tankar för visso, men man får absolut inte klaga på någons vikt, längd eller utséende. Jag menar, en person på 60 kg är ju varken stor ellr tung, men på en B-ponny är den för stor. :P

2013-03-23 @ 11:01:37
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0