Hej

Har haft en paus, visste inte riktigt vad jag skulle skriva. I lördagskväll ringde min mamma när jag var i stallet och sa att Baltazar var dålig. Han kunde inte komma upp från golvet. Bakbenen fungerade inte. Jag körde som en galning med tårar rinnande nerför kinderna. Det var så fruktansvärt hemskt. Jag hade ont i hela magen och bröstet och det kändes som att jag skulle kräkas. När jag väl kom fram till huset så ser jag bara Baltazar ligga där. Han kom inte och mötte mig utan låg bara där och såg ledsen ut. Men så reste han sig upp efter mycket anstränging och jag satte mig på golvet och grinade med honom i knä. Han var väldigt vinglig och han hade väldigt svårt att resa sig om han la sig.
 
Vi åkte hem efter någon timme och han gick ganska bra men hade fortfarande svårt att resa sig när han väl lagt sig. Jag sov i soffan med Baltazar liggandes nedanför. Han kunde inte hoppa upp varken i soffan eller sängen. Mitt hjärta dog lite. Det är väldigt få dagar av mitt liv då jag har varit så ledsen. "Tänk om" tanken om att han kanske skulle dö var för jobbig. Gud fy fan vad jag tar vissa saker för givet ändå. 
 
Nu är han bättre och ligger vid min sida varje minut.
 
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Det är nog bäst att du far med honom till veterinären.?
Hoppas allt går bra.

Svar: Ja nu är han ju helt som vanligt men jag har stenkoll på honom. Vet inte riktigt vad veterinären skulle kunna göra nu.
Hanna

2013-03-25 @ 14:36:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0