Lchf i ropet

Klickade mig fram till ett klipp på Aftonbladet igår. Det handlade om dietER men det dom pratar om och dissar är ju såklart lchf. Det står ett fat med bacon och ägg och ett med en halv grapefrukt och kaffe och ett med en måltidsersättningsdryck. Drycken säger dom att är rent socker, flygvärdinnefatet säger dom ingenting om men lchf kritiserar dom ner till molekyler. Hur kommer det sig? Jag känner att båda de andra dieterna måste vara mycket farligare för kroppen i längden. Så himla underligt.
 
Fredrik Paulin svarar på frågan vilken diet som nu är farligast och då säger han "de enformiga och enkelspåriga SOM lchf". Alltså vafan. Det är alltså mer nyttigt att dricka sockerblandning?? Ditt jävla pucko. Lchf kost är det mest varierande jag någonsin har ätit. Jag fattar inte varför folk ska vara så himla negativa till någonting som är så bra.
 
Jag gillar dock läkaren ändå, han verkar inte totaldissa hela lchf grejen iaf.
 
Men kolla ni med och bestäm hur ni ser på saken..
 
 
Ni får ha i åtanke att programmet blir vinklat eftersom det presenteras av Viktklubb.se .

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag förstår din frustration! MEN lchf är inge bra, kroppen behöver kolhydrater då kroppens enzymer behöver det, dessutom är det inge bra att äta för mycket fett då det är farligt för kolesterolet. Jag är utbildad uska och har ändrat mitt uppfattning om lchf, förr var jag för det, nu är jag mot det.

2013-03-05 @ 14:02:50
Postat av: Anonym

Att äta enligt tallriksmodellen, undvika socker och motion tror jag på om man vill gå ner i vikt!

2013-03-05 @ 14:09:36
Postat av: sanna

är man rejält överviktig och vill man gå ner i vikt så är nog det som funkar bäst helt enkelt bästa alternativet , i ditt fall LCHF . För de snackar ju inte om hur farligt det även är för kroppen att bära på för många kilon. Sen säger de att ni inte äter kolhyderater men ni äter ju faktiskt grönsker. Jag tror absolut att LCHF är super bra att köra på tills man kommer ner på en rimmlig vikt och därifrån tror jag man kan gå över mer till GI hållet eftersom min starka övertygelse är att KÖTT ska minskas på dels för att det är svårsmällt för kroppen samt för att världen inte har råd med att vi vräker i oss dessa produkter som vi gör nu . GI tillåter mer linser o bönor och andra nyttiga källor till protein som jag är övertygad om att kroppen mår bättre av speciellt i långa loppet :) Sen är det irriterande att det inte finns mer kunskap på Fett och Fett, kokosfett, olivolja, avocado ...masdsa nyttigt fett. Bacon fett, nja det säger v'll sig själv att det inte kan vara lika nyttigt?

2013-03-05 @ 14:21:57
Postat av: Anonym

Han säger ju de enkelspåriga där man utesluter vissa saker under en lång tid och det gör man ju med lchf. Man tar nästan bort kolhydrater och det är ett näringsämne som kroppen behöver. Pulverdieterna använder man högst några veckor och därför är de inte farliga på samma sätt, lchf kanske man planerar att äta ett bra tag då många inte anser det vara en diet utan en livsstil.

2013-03-05 @ 14:43:56
Postat av: Nina

Var och en äter som dom tycker funkar och som dom mår bra på, jag dissar dom som dissar LCHF.

2013-03-05 @ 21:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0