Nää nu ger jag upp

Jag är så jävla förbannat trött på min kropp nu. Hur jag än gör så jävlas den. Mitt knä är nog jävligt trött på mitt psyke och mitt psyke är som ni märker jävligt trött på mitt knä. Jag har just nästan svimmat och sen grinat i en kvart för att knät gled fel. Det gjorde riktigt ont idag på bandet, men jag skulle stå där i EN kilometer och det gjorde jag. Och det var väl kanske dumt då. Men jag vill. Vill så mycket. Helvetes jävla skit kropp. Nu kommer jag ha ett blått uppsvällt ömt knä imorgon, orkar inte.
 
Jag vet att det finns så många som har det värre än ett knä som hoppar ur led, en handled som värker 24/7 och fläbbig jävla hud överallt. Men nu är det här min situation och det finns helt friska starka människor också och om jag jämför mig med dom så är det mig det är synd om. Ikväll är en riktigt svacka i min tro att jag kommer klara det jag vill. Nu går jag och lägger mig så det blir en ny dag.
Såhär blev håret Linda.. guld.. kul.

Kommentarer
Postat av: Mickan - Kostologik

Usch då för jävla tråkigt med knät!
Glöm inte hur grym du är!! Och snygg och vet du, hårfärgen är inte hela världen, du kommer rocka den!! Hoppas du vaknat upp piggare imorgon! Kramar

Svar: Ja himla tråkigt. Det värsta är att jag blir så rädd och försiktig utan att direkt tänka på det. Hårfärgen är bättre idag lika som humöret:P
Hanna

2013-03-27 @ 21:50:17
URL: http://lchfklubben.se/kostologik
Postat av: Lina

Att träna tre dagar i rad kanske är lite väl när man har problem med ett knä. Men nu får det ju vila över helgen :) Jag är också på dåligt humör! var glad för att du iallafall har en anledning, för det har inte jag.. håret ser ut som vanligt tycker jag?

Svar: Jag tror dock det var promenaden som tog mest skada. Har haft ont i benhinnorna hela dagen idag också. Håret är bättre idag, liksom humöret:P!
Hanna

2013-03-27 @ 21:56:05
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Lina

Men vad booooring!

Svar: Japp men jag ska inte ge upp. Jag bara kände så igår för när knät glider så känner jag att jag kan skita i allt i livet :P Det är så jävla läskigt och gör så ont.
Hanna

2013-03-28 @ 22:16:50
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Lina

Ja jag är evigt tacksam att jag inte har något som hoppar ur led.

2013-03-28 @ 22:37:45
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0