Godnatt världen

Känns som att jag bara är in och rapporterar mina dagar här. Har liksom slut på åsikter och tankar för tillfället. Hela jag känns ganska tom faktiskt. Mitt tålamod är kort och jag struntar i det mesta känns det som. En svacka skulle man kunna kalla det. Men istället för att vara själv och älta så umgås jag med alla fina människor som finns i mitt liv, nu när jag ändå har tid över. Och jag tror inte man blir lyckligare av att älta. Jag vill dock ha tillbaka mitt tålamod och känslan att allt kommer att fixa sig. Jag hatar att inte ha ett jobb. Jag gillar att jobba, ha rutiner och vara behövd. 
 
Ikväll postade jag en i stunden ärlig status på Facebook.
"Vad gör du just nu? Jo det ska jag berätta för dig kära Fejsbok. Jag sitter i soffan i min apstökiga lägenhet och fryser. Ska vilken minut som helst kämpa mig upp och gå ut och cykla med hundarna. Det känns inte sådär super lockande. Tog även bort den första fästingen idag och det är nog bland det vidrigaste djuret jag vet, så nu är det gräs och skogförbud för hundarna. XOXO de var nog allt."

Jag omprioriterade dock kvällen och struntade i cykelturen och tog en kortkort prommis, duschade och ligger nu redan i sängen. Så i nuläget är statusen hälften osanning och det var ju dumt. Men jag orkade verkligen inte ta mig ut ikväll.
 
Imorgon är en ny dag som är ganska fullbokad. Dagen idag har också varit ganska fullbokad, några timmar spenderades hos denna fina familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0