Hej ho let´s go

Så trött men glad i sinnet. Jag har börjat blitt väldigt bekväm i arbetslösheten och det är inte bra. Jag söker ju jobb och pratar med varenda kotte jag möter om att jag vill ha ett jobb men jag känner att det är ganska "bekvämt" att vara "ledig" hela tiden.
 
Min häst har tappat en sko och det suger big time för jag vill rida. Men ska satsa på markövningar de kommande dagarna. Jag är inte bra på att tömköra men övning ger färdighet heter det ju. Ska även träna lite NH, den dagen Lina inte är med tror jag. Tänkte få henne att tömköra lite så han får gå bra. På torsdag ska han skos så jag hoppas snön och halkan håller sig borta tills dess.
 
Idag vaknade jag borta, tycker egentligen inte om att inte sova hemma. Jag åkte hem och donade lite i lägenheten och la ut lite mattor efter städningen. Börjar bli lite mer hemmakänsla här. Sen åkte vi till stallet och mockade och mockade och satt i regnet och kollade på när Lina red Bronzac i paddocken. Låter inte nå roligt kanske men det var massa prat och tjotter som vanligt, lite kallt kanske men annars klagar jag inte. Väl hemma kom jag på att jag bara hade gått 17.5 km så jag gick in klädde på mig och gick 2.5 km i regnet och vattenpölarna till affärn och köpte en lax och sen hem igen. Done och klar med mina 20 km. Ruggigt nöjd att jag gjorde det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0