30 år

Dagen har varit lite underlig må jag tycka. Mamma och pojkarna ringde och sjöng för mig på förmiddagen och smsen och samtalen har strömmat in. Nu ikväll kom min faster, kusin och hennes barn på fika. Annars har jag inte märkt av min födelsedag nämnvärt. Jag ska ha fest på lördag så det kanske "känns mer" då. Vet inte hur det ska kännas heller.
 
Förmiddagen tillbringade jag här hemma med att duscha galet länge, vara ute i skogen med Baltazar som satt brevid i koppel och så fixade jag upp tavlor på väggarna. Har fortfarande inte fixat klart fototavlorna men nu sitter dom i alla fall på väggen. Korten är beställda så jag hoppas de kommer innan veckan slut. Jag var in på stan en sväng på en fotoaffär och då skulle mina 78 kort kosta 230 kronor att framkalla, nu gjorde jag det på nätet istället och då kostade det 54 kronor och då fick jag två av fotona i större format. Hur kan det skilja nästan 200 kronor?! Känns helt orimligt. På stan skulle jag även skicka iväg de hästskorna som verkligen var fel och fick då veta att jag haft på för lite porto så jag fick "böta" 95 kronor TILL. Pengarna rullar ifrån mig.
 
Lunchen åt jag på HOUSE med mamma, pappa, Vidar och Johanna. Svingod grillad kyckling, beasås och massa grönsaker. Fick jättefina rosor av mamma och pappa.
 
Hela dagen hade jag längtat till kvällen då Lina och jag skulle ut och rida. Vi åkte till Bronzac först och Lina fixade honom och jag fixade stallet. I Lillstallet fixade vi allt i stallet och tog in våra två. När Winston och jag går ut hör jag hur vänster baksko glappar/skramlar. Ridtur inställd. Hovslagaren kommer imorgon IGEN. Jag blev faktiskt ganska besviken idag även om vi kunde stå i solen och kramas och mysa så kände jag bara att vafaaan kan jag inte bara få lite lugn OCH spara lite pengar nu. Lina red Dansa hemmavid och hon gick jättefint och var duktig som sprang både mot och ifrån oss.
 
Det här har varit långt ifrån en av mina bästa födelsedagar men jag är väldigt glad och tacksam över allt och alla jag har i mitt liv dagelidax. Känner att jag nog nu för tillfället, just idag är mitt bästaste jag jag någonsin varit och det ska jag fira på lördag med mina nära och kära!
 
Skickar ut en slängpuss till er alla!

Kommentarer
Postat av: Nina

STORT GRATTIS fina Hanna till dina 30 år!! Hoppas du får ett superfint KALAS ;) på lördag. Kram

2014-04-24 @ 02:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0